Iata semnificatia astrologica a zilelor saptamanii din punct de vedere al norocului la care suntem predispusi

Vineri -Daca ai sentimente neclarificate sau ambigue, daca doresti sa te apropii mai mult de persoana iubita, daca vrei sa cunosti o persoana noua si interesanta, daca doresti sa incepi o noua relatie sentimentala, daca pur si simplu vrei sa descifrezi in totalitate universul interior al partenerului, atunci afla ca ziua ta norocoasa in acest sens este ziua de vineri. Nu degeaba vinerea se afla sub influenta planetei Venus, planeta iubirii si a pasiunii. Tot in aceasta zi, norocul ii influenteaza si pe cei care lucreaza in domenii artistice sau in cele in care se face apel la spiritul lor creativ. Pe de alta parte insa, miscarea planetelor in aceasta zi produce o atractie puternica spre incidente diverse in activitatile care necesita atentie concentrata si precautie.

Sambata este ziua aflata sub patronajul lui Saturn, ceea ce in plan astrologic se traduce prin noroc si reusita in activitatile minutioase, in cele in care se insusesc cunostinte noi sau se sedimenteaza cele acumulate anterior, dar mai ales in activitatile de natura spirituala. Sambata este momentul cel mai prielnic in care poti sta de vorba cu tine si norocul tau, momentul propice introspectiei si a clarificarii scopului tau adevarat in viata. In aceasta zi, norocul este de partea celor care stau in banca lor, celor care dezvolta pietatea, tacerea si capacitatea de intelegere.

Duminica – Nu numai ca este guvernata de un astru atat de puternic precum Soarele, dar este si ziua in care se celebreaza creatia si se sarbatoreste finalizarea. In viziunea astrologilor, ziua de duminica nu putea fi decat cu totul si cu totul speciala. Este o zi plina de noroc pentru cei care si-au atins o parte din telurile lor de viata, caci predispune spre energie, incredere si optimism in indeplinirea restului obiectivelor. Sunt insa si anumite aspecte negative care pot atrage dupa ele ghinionul absolut in aceasta zi, iar acestea ar fi: excesele, lipsa de discernamant sau activitatile prea solicitante.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri