27 Octombrie 2017 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Citeste aceste randuri si in momentele tale cele mai frumoase, si in momentele tale cele mai grele!

Brusc, si-a amintit de inel. L-a deschis si, luand bucata de hartie, a vazut ca pe ea statea scris: “Si asta o sa treaca.”

Cuvintele au fost pur si simplu miraculoase. I-au inspirat o incredere noua si curaj. Si-a dublat eforturile si a scapat. Dupa un an, a reusit sa isi adune armatele si si-a recastigat regatul.

Foto: Nagib /Shutterstock

In ziua in care s-a intors victorios in capitala, in palat era mare petrecere, cu muzica, dans si mancaruri alese. Regele privea din tronul lui festivitatile, simtindu-se foarte mandru de el si de reusitele sale.

Batranul mistic s-a apropiat si i-a spus: “Si acest moment este potrivit: uita-te iarasi la mesajul din inel”.

“Ce vrei sa spui?”, a intrebat regele. “Ma simt victorios, oamenii imi celebreaza intoarcerea. Nu sunt disperat, nu sunt intr-o situatie fara iesire.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Batranul i-a raspuns: “Acel mesaj nu este doar pentru situatii disperate. Este si pentru situatii placute. Nu doar pentru momentele cand te simti invins, ci si pentru cele in care te simti victorios.”

Regele si-a deschis inelul si a citit mesajul: “Si asta o sa treaca.”

Batranul l-a privit lung in ochi si i-a spus: “Se intampla. Lucrurile si emotiile nu sunt permanente. Totul vine si pleaca precum ziua si noaptea. Vor fi momente de bucurie si vor fi momente de tristete. Accepta-le ca facand parte din dualitatea vietii. Este insasi natura existentei.”

Autor: Anonim; povestire din folclorul evreiesc

Foto homepage: Tejinder7Singh /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri