Practica Iubirii si puterea ei fantastica de a transforma si alchimiza situatii de viata

12:10, 26 Octombrie 2017 publicat în Lifestyle78 share-uri

Sadhana Iubirii sau Practica Iubirii reprezinta tratamentul nostru zilnic pentru discrepanta dintre ceea ce este dragostea si banalul oferit de cotidian. Aceasta practica a iubirii este cea care creeaza starea noastra de pace, de acceptare, de bunatate, de unitate.

2. Iubirea Individuala.

“Este forma de iubire pe care o cunoastem fiecare dintre noi si o putem simti zilnic pe parcursul vietii noastre. Este energia unificatoare si vindecatoare pe care o proiectam catre alte persoane dragi noua. Aceasta vine din interiorul nostru, facand o triere intre emotiile negative si cele pozitive; pe cele pozitive proiectandu-le catre alte fiinte umane sau, de ce nu, catre animale sau flori. Intuitiv, datorita receptivitatii, iubirea noastra va atinge in mod magic destinatarul gandurilor noastre bune, frecventa acestui tip de energie fiind perceptibila de fiecare dintre noi", explica profesorul de yoga Dana Tupa.

"Cu toate acestea, Iubirea Individuala emisa catre fiintele umane este filtrata prin prisma psihicului uman si este mai mult sau mai putin limitata. Ea se combina cu gandurile si sentimentele noastre, cu fricile ancestrale impregnate in subconstientul nostru: teama de a nu fi suficient de bun, de a nu merita. Simturile, mintea si ego-ul nostru, ne dau experienta separatiei si a distinctiei, filtrele noastre umane, aducand ‘’arome’’ diferite in ceea ce este dragostea: iubirea mamei, iubirea romantica, iubirea ca in filme, dragostea de natura, iubirea plina de compasiune, iubirea sexuala."

Citeste si:
Fascinatia interzisului in astrologia feminina: Top 3 zodii care...
Fascinatia interzisului in...

Foto: Look Studio /Shutterstock

Cum se face trecerea de la Iubirea Individuala la Iubirea Absoluta?

“Cunoscuta in lumea yoghinilor drept Sadhana Iubirii sau Practica Iubirii, aceasta reprezinta tratamentul nostru zilnic pentru discrepanta dintre ceea ce este dragostea si banalul oferit de cotidian. Aceasta practica zilnica a iubirii este cea care creeaza starea noastra de pace, de acceptare, de bunatate, de unitate, putand fi o baza a vietii spirituale, cultivata constient.

Citeste si:
Top 5 zodii de femei care iubesc prea mult
Top 5 zodii de femei care...

Iubirea, ca practica zilnica, are puterea fantastica de a transforma si alchimiza situatii de viata, persoanele din jurul nostru, astfel incat sa intelegem ca probabil, ziua noastra cea mai neagra ar putea deveni cea mai luminoasa zi, momentul zero din care sa pornim schimbarea modului nostru de a fi, de a gandi sau de a actiona, dandu-ne forta de a vedea lucrurile bune, lumina in intuneric, de a transforma totul in jurul nostru si, de ce nu, de a deveni treptat cea mai inalta versiune a noastra.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri