Ce floare este trecutul tau?

12:10, 25 Octombrie 2017 publicat în Lifestyle

Daca trecutul meu ar fi o floare, l-as asemana cu o floare de nu-ma-uita care sa cuprinda toate acele clipe in care m-am scaldat in fericire.

Daca trecutul meu ar fi o floare, l-as asemana cu o floare de nu-ma-uita - care sa cuprinda toate acele clipe in care m-am scaldat in fericire si una de nu-ma-deranja - pentru toate acele clipe care, rascolite, ti-ar usca sufletul.

Foto: polinaria_egorova /Shutterstock

Citeste si:
Poate plânge și cea mai puternică femeie? Mirela Retegan, invitata...
Poate plânge și cea mai...

Daca trecutul meu ar fi un pom, ar fi un salcam. Unul imens, cu radacini adanci si plin de flori. Acele flori al caror parfum te opresti uneori sa-l inspiri si… simti cum bucati din inima ta se reintregesc pentru o secunda. Dar mereu este riscant sa te bucuri de florile trecutului deoarece salcamii sunt mereu plini de spini.

Daca trecutul meu ar fi o pasare, ar fi o pasare Phoenix care se naste mereu din cenusa si devine din ce in ce mai frumoasa. Sau o pasare Colibri, care poarta pe aripi suflete pe care le-am iubit si ale carei batai de inima arata ca timpul nu poate fi masurat altfel.

Citeste si:
Noutăți Sanosan pentru curățarea blândă a pielii bebelușilor
Noutăți Sanosan pentru...

Daca trecutul meu ar fi un anotimp, ar fi o toamna. Cu rosu as colora iubirile trecute, cu galben- visele, cu portocaliu- sperantele, iar cu maro- durerile. Si-acum spune-mi tu, cum ar mai fi frumoasa toamna fara aceste explozii de culori?

Foto: Pexels

Si oricat am incerca sa negam asta, toti suntem suflete din scoarte tari… umplute cu frunze. Croite din aceeasi iubire.

*Un articol trimis de Marina Georgiana Ciobanu

Foto homepage: Pexels


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri