Daca trecutul meu ar fi o floare, l-as asemana cu o floare de nu-ma-uita care sa cuprinda toate acele clipe in care m-am scaldat in fericire.

Daca trecutul meu ar fi o floare, l-as asemana cu o floare de nu-ma-uita - care sa cuprinda toate acele clipe in care m-am scaldat in fericire si una de nu-ma-deranja - pentru toate acele clipe care, rascolite, ti-ar usca sufletul.

Foto: polinaria_egorova /Shutterstock

Daca trecutul meu ar fi un pom, ar fi un salcam. Unul imens, cu radacini adanci si plin de flori. Acele flori al caror parfum te opresti uneori sa-l inspiri si… simti cum bucati din inima ta se reintregesc pentru o secunda. Dar mereu este riscant sa te bucuri de florile trecutului deoarece salcamii sunt mereu plini de spini.

Daca trecutul meu ar fi o pasare, ar fi o pasare Phoenix care se naste mereu din cenusa si devine din ce in ce mai frumoasa. Sau o pasare Colibri, care poarta pe aripi suflete pe care le-am iubit si ale carei batai de inima arata ca timpul nu poate fi masurat altfel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Daca trecutul meu ar fi un anotimp, ar fi o toamna. Cu rosu as colora iubirile trecute, cu galben- visele, cu portocaliu- sperantele, iar cu maro- durerile. Si-acum spune-mi tu, cum ar mai fi frumoasa toamna fara aceste explozii de culori?

Foto: Pexels

Si oricat am incerca sa negam asta, toti suntem suflete din scoarte tari… umplute cu frunze. Croite din aceeasi iubire.

*Un articol trimis de Marina Georgiana Ciobanu

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri