Azi am invatat sa ma intorc acasa oriunde. Fiindca ma simt acasa oriunde. Cu cat necunoscutul si oamenii noi se impletesc cu liniile vietii mele, sentimentul de a ma fi regasit in CASA MEA UNIVERSALA devine si mai acut si mai plenar.

Eram acasa.
Plecam spre casa.
Stateam in casa, dupa mile parcurse in nestiinta cautarii a ACELUI NU STIU CE a sufletului.
Mi-am infipt radacinile in orice loc pe care am pasit si m-am recladit datorita lui. Casa mea insa s-a recladit si a devenit mai spatioasa, aceeasi, doar mai frumos aranjata.


Foto: Petar Paunchev /Shutterstock

Si vrei sa iti mai marturisesc ceva? Fiecare strangere de mana si fiecare privire din ochii oamenilor intalniti, fiecare imbratisare si fiecare plans, fiecare despartire si fiecare amintire mi-au redat puterea lui A NU MAI IUBI doar pe CINEVA anume, ci a MA IUBI PE MINE si a-i lasa pe oameni sa se reflecte in mine, fara masti, fara oglinzi distorsionate, fara frici, doar multumind si daruindu-ne unul altuia parti nevazute, nestiute, a ceea ce suntem. Diferiti si salbatici, niciunul la fel cu celalalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Daca vrei sa impartasesti un secret, fie ca el sa se concretizeze in acesta al calatoriei tale spre casa fiintei tale, sa fie descoperirea minune de care ai nevoie pentru a merge mai departe, pentru a crea, pentru a te darui si a invata- CASA TA, a MEA, A NOASTRA e peste tot cu noi. In noi, oriunde, in orice minut.

Intotdeauna te poti intoarce acasa. Respiri si cu tine respira o INTREAGA LUME, in tine BATE INIMA intregii vieti din asta lume.

Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant. Pleaca, cerceteaza si descopera-te pe tine, in aceasta lume, cu intreaga casa ce salasluieste-n tine, peste tot, fie ca pleci sau te retragi d(in)e lume.

* Un articol trimis de ALEXANDRA SERBAN

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri