Atunci cand te-ai spart in cioburi nu ai inteles ca de acum, recladit din cioburi, lumina ta se vede si mai puternica din interior. Esti un lut caruia nu i-a fost frica sa se fisureze pentru a-si arata lumina. Intelegi asta? Intelegi de ce ai fost capabil?

Poate doar de data asta sa stralucesti si mai frumos si lumina ta sa ajunga fix acolo la cineva care are nevoie de ea, insa pentru asta e nevoie sa renunti la demonii ce iti produc frica. Si totusi de ce ti-e frica? De fapt nu, intrebarea este alta: De ce iti faci griji?

Foto: Nadya Korobkova /Shutterstock

Eu nu mai risc iubind fiindca nu mai vreau sa fiu ranita- mi se spune.

Tu nu mai risti fiindca stii ca ai mai iubit asa odata, demult… si nu a dus la nimic – recunosti. Si atunci… ce facem - ramanem fiecare pe malul nostru fiindca ne e frica? Ne cautam o viata desi ne privim in ochi, acum aici, insa fiind cu frana de mana trasa- nu mai inaintam nicaieri. E UN ORDIN. Sa ramanem pe loc!? Un ordin al cui? Logic e ilogic, emotional… nici nu ai stii pe unde sa o apuci.

Si ce daca ne julim din nou!? Eu cred ca merita. Oricum, acum, aici, e altceva. Si e nou. E NOU!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Iubirii nu-i e frica, doar copilului din noi, odata abandonat. De cine? Nu stiu, dar poate asta e sansa sa ti-l aduci inapoi, sa ii oferi cadrul unei alte povesti sau niciun cadru- doar ceva NOU.

M-am trezit intr-o dimineata ca inima imi batea repede si ma simteam panicata. Urma sa te intalnesc. De cateva zile nu faceam decat sa ma retrag si sa ma ascund cand te zaream. Habar nu mai aveam ce e cu atitudinile astea, nici ce cuvinte sa iti mai spun nu imi gaseam. Stiam doar ca radeam atat de bine cu tine… insa ma gandeam: "Si daca se termina asta? Ce va fi dincolo, dupa?"

Nu poti afla decat dandu-ti voie sa traiesti ceea ce simti si ai acum.

* Un articol de ALEXANDRA SERBAN


Foto homepage: Dzhulbee /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri