18 Octombrie 2017 publicat în Lifestyle 33 share-uri

Poate nu asa cum ne imaginam noi ca ar trebui, dar o face. Prin prisma unei intelepciuni universale si prin cai pe care noi nu le putem intelege intotdeauna...

Sfantul Augustin – Dumnezeu raspunde rugaciunilor noastre! Asigura-te ca te afli pe calea ta spirituala!

Calea spirituala inseamna sa te afli pe un drum care te provoaca sa-ti infrunti fricile, nu sa te apere de ele. Ce bine iti poate aduce faptul de a-ti fi daruit ceva – orice – care sustine slabiciunile din tine? Lucrul asta nu are niciun fel de noima.

Sf. Augustin i-a spus o povestire inteleapta si minunata unui barbat care l-a infruntat cu privire la logica cerului. „De ce nu ma face Dumnezeu un om bogat? M-am rugat de nenumarate ori pentru bani si Dumnezeu nu-mi raspunde la rugaciuni.” Sf. Augustin l-a intrebat ce ar face daca ar deveni bogat. Barbatul a raspuns: „As avea pamant si as avea oameni care sa lucreze pentru mine. Eu as fi cel care conduce.”

„Si cum e viata ta de om sarac?”, l-a intrebat Sf. Augustin.

„Am familia mea. Am prietenii mei. Muncim cu totii din greu. Dar toti suntem saraci.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

„Pai, pot intelege de ce Dumnezeu ti-a raspuns la rugaciuni, cu o intelepciune atat de mare”, i-a spus Sf. Augustin.

„Dumnezeu nu mi-a raspuns deloc la rugaciuni. Sunt in continuare un om sarac.”

„Nicidecum. Esti un om foarte bogat. Doar ca Dumnezeu nu ti-a daruit aur. Dar, refuzand sa-ti dea aur, El te-a impiedicat sa devii lacom, abuziv si arogant. De ce ti-ar da Dumnezeu ceva care sa te ajute sa le faci rau oamenilor pe care ii iubesti? Refuzand sa-ti dea aur – si numai aur – Dumnezeu ti-a ingaduit sa fii bogat in spirit. Esti bun, generos, iubitor si iubit”.

Barbatul s-a uitat la Sf. Augustin, apoi a izbucnit in lacrimi.

Calea spirituala este o cale a cunoasterii de sine, nu a dobandirii caii tale, ci a ridicarii tale la nivelul caii pe care ti-a fost dat sa mergi.

* Sursa fragment: "De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem”, Autor: Caroline Myss, Carte aparuta la Editura For You (2012) si disponibila si pe Elefant.ro

Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte!

Foto homepage: Tymonko Galyna /Shutterstock; Foto int: TenevArt /Shutterstock

Garbo iti recomanda si articolele:

10 Invataturi de la sfantul Augustin care iti vor curata sufletul

Rugaciunea - un miracol care iti poate schimba viata in bine oricand

Platosa Sfantului Patrick – cea mai puternica rugaciune de protectie

Rugaciunea nu inseamna doar sa ingenunchem sau sa ne impreunam mainile si sa asteptam de la Dumnezeu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri