19 Octombrie 2017 publicat în Lifestyle 54 share-uri

Unul dintre cele mai dificile lucruri este sa admitem ca o relatie trebuie sa ia sfarsit, mai ales daca este o relatie care a inceput cu multe promisiuni, sperante si batai de inima. Atunci cand intram intr-o relatie purtam insa niste ochelari cu lentile roz, concentrandu-ne doar asupra aspectelor pozitive ale partenerului, ignorandu-i partile negative. Iata trei semne care arata ca poate, cel mai bine este sa accepti ca trebuie sa inchei o relatie care nu mai merge.

Incearca sa faci ca lucrurile sa functioneze pentru o perioada, dar recunoaste ca aastepta ca partenerul tau sa se schimbe, nu este cea mai inteleapta strategie. Ar putea fi momentul sa mergi mai departe.

3. Ti-ai dori sa fii acasa singura in loc sa fii cu el

Te gasesti intr-o relatie care nu iti este benefica atunci cand te surprinzi, prea des, ca iti doresti ca partenerul tau sa nu fie in preajma ta. Incepi sa realizezi, ca viata ar putea fi mai usoara si mai frumoasa fara acesta. Cand sunteti unul in prezenta celuilalt, atmosfera este tensionata, va certati si te simti nefericita. Sa te trezesti in fiecare dimineata este foarte dificil, pentru ca acest lucru iti reaminteste ca el este inca in viata ta. Nu mai sta intr-o relatie rea doar fiindca tu crezi ca nu ai sa mai gasesti niciodata pe cineva „la fel de bun”!

Foto: Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Caria dentară – ce este și cum se tratează Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

E nevoie de curaj sa admiti ca intr-adevar o relatie nu mai functioneaza. Fiecare relatie este provocata de momente mai dificile. Este bine sa lucrati asupra aspectelor negative si sa incercati sa le imbunatatiti. Dar cand fericirea si starea ta de bine este afectata pe o perioada lunga si lucrurile nu se imbunatatesc (chiar in urma unor cerinte repetate)… poate fi semnalul de alarma ca este timpul sa pleci….

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri