8 August 2017 publicat în Lifestyle 21 share-uri

Empatii sunt persoane speciale dar adesea, cei din jur par sa nu ii inteleaga asa cum ar trebui, fiind lezati de sensibilitatea lor pe care o considera iesita din comun si uneori anormala.

11. Empatii simt ceea ce simt si ceilalti

Una dintre trasaturile care provoaca cele mai multe neplaceri empatilor este faptul ca ei reusesc sa rezoneze atat de tare cu povestea de viata a altcuiva, incat vor simti realmente durerea fizica sau emotionala a acelei persoane. Aceasta este o abilitate unica de a se conecta in moduri foarte intime cu alti oameni si de aici renumele lor de "vindecatori".

12. Stiu sa asculte

Fiind foarte buni observatori si dezinteresati in a se auto-promova, empaticii demonstreaza adesea ca unul dintre talentele lor este abilitatea de a asculta cu atentie. Prietenii adora sa li se confeseze si stiu ca secretele lor raman in siguranta.

13. Empatii nu suporta agresivitatea

Ei evita sa vada imagini sau filme cu un continut agresiv. Din acest motiv, multi empatici renunta sa mai urmareasca buletinul de stiri sau articolele negativiste de pe Facebook.

14. Empatii nu se simt bine in spatiile aglomerate

Se simt coplesiti de un cocktail emotional atunci cand se afla in spatii aglomerate. La mterou, in orase turistice aglomerate sau la piata, ii poti observa cum isi pierd cumpatul, parand ca lumea din jur devine un spatiu greu de digerat pentru sistemul lor emotional.

15. Empatii sunt vindecatorii Planetei

Empatii alina sufletele celor din viata lor prin intelegerea, acceptarea si blandetea de care dau dovada.

16. Empatii au o alimentatie sanataoasa

De aceea evita pe cat posibil sa isi administreze tratamente bazate pe chimicale, preferand alternativa naturista. Corpul lor reflecta sensibilitatea emotionala. Dedecteaza cu usurinta absolut orice ingredient sau fel de mancare care le face rau. Prefera un stil de viata sanatos fiindca orice abatere de la propriul regim le provoaca stari neplacute.

17. Se ofera sa ajute

Empatii sar mereu in ajutorul celorlalti. Nu au liniste daca cineva este in nevoie fara ca ei sa intervina, mai ales cand este vorba despre cei apropiati.

foto: By Ekaterina Kulaeva/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri