Toti oamenii dezirabili au aceasta arma scereta, fie ca o constientizeaza, fie ca nu. Aceasta regula a atractivitatii este simpla, in acelasi timp greu de accesat atunci cand nu avem mentalitatea necesara.

Oamenii care au avut aceasta viziune rateaza de fapt esenta celor doua exemple. Rateaza sa vada care este cu adevarat atuul fetei descrisa la inceputul articolului.
Iar arma ei secreta este: auto-respectul.

Nu exista nicio metoda care sa iti garanteze ca un barbat se va indragosti de tine, dar exista acest secret ce reprezinta fundatia pentru atractivitate si fara de care nu vei reusi sa mentii interesul vreunui barbat fata de tine.

SECRETUL: Persoanele in mod natural atractive, in cazul in care sunt puse in fata unei alegeri, vor alege tot timpul sa se simta si sa fie respectate si nu sa fie placute.

Ce fac femeile dezirabile? A fi pe placul cuiva cu orice pret vs a fi respectata

Femeile dezirabile nu stau la cheremul nimanui si aleg sa fie respectate si nu neaparat placute cu orice pret.

Nu am putea spune ca nu este o placere sa fii in preajma lor. Diferenta e ca ele nu cauta acest lucru cu orice pret, in orice moment al interactiunii. Ele nu vor compromite niciodata timpul petrecut cu prietenele cele mai bune doar ca sa stea mai mult cu iubitul, de exemplu. Ele vor prioritiza lucruri precum sistemul lor de valori, cariera sau familia in loc sa puna imediat pe primul plan, un barbat nou din viata lor. Nu vor renunta niciodata la ele insele, la ceea ce cred ca merita si in caz contrar, sunt gata sa se retraga in orice clipa din acea relatie. Isi comunica nevoiele intr-un mod calm si asertiv.

Oamenii confunda cele doua aspecte si cred ca respectul inseamna sa devina „greu de prins” sau in mod agresiv sa isi declare independenta si forta, cu fiecare oportunitate. Dar respectul nu are legatura cu puterea sau competitivitatea. Este a face ceea ce simti ca este bine pentru tine fara scuze. Chiar daca un barbat nu este de acord, el te va respecta in acel moment fiindca ramai la standardele tale. Si asta nu inseamna nici ca toata lumea sa aiba aceleasi standarde. Unele persoane considera ca un standard de respect este sa faca dragoste cu cineva dupa 6 luni, alte persoane dupa cateva intalniri, si as amai departe.

Standardul in sine nu conteaza. Ceea ce conteaza este ca un barbat sa stie ca esti conforma cu ceea ce este standardul tau si ca nu faci compromisuri fata de lucrurile pe care le consideri importante pentru tine.

Nu inseamna nici ca el va accepta totdeauna standardele tale. Dar in mod garantat isi pierde interesul daca simte ca faci compromisuri la ceva ce este important pentru tine. De exemplu, daca unui tip ii faci pe plac intr-un anumit moment si o faci doar ca sa il faci pe el multumit, dar este vorba despre ceva care te multumeste si pe tine, atunci el va incepe sa se simta mai putin atras de tine si sa se gandeasca mai putin la tine ca la o partenera de drum lung. Ceea ce trebuie sa intelegi este ca a-ti compromite sinele si valorile, oricat de putin pentru a sta intr-un raport cu cineva care iti place, oricat de putin, este o cale gresita care nu creste nivelul de atractivitate.

De ce? Pentru ca a fi placuta intr-un singur moment nu este acelasi lucru cu a fi placuta pentru un timp mai indelungat. Punct.

Este posibil ca un barbat sa fie atras de tine pentru perspectiva unei relatii indelungate daca te place insa nu te respecta? IN NICI UN CAZ.

Unui barbat poate sa ii placa sa petreaca timp cu tine, sa se simta bine, dar daca are cea mai subtil senzatie ca primeste un „tratament special” doar fiindca te simti atrasa de el, te va vedea in mod instant ca mai putin dezirabila.

Asa se explica acea zicala: „Barbatii pun pret pe ceea ce castiga.” Nu inseamna ca unui barbat nu ii place sa i se dea atentie, afectiune si prioritate. Vor sa simta ca si-au castigat acel status. Femeile dezirabile inteleg ca a fi agreabila nu este sinonim cu atractia. Atractia poate sa vina din acele momente cand un barbat iti testeaza limitele si vede CA ACESTEA EXISTA.

Sa o spunem si mai simplu: Sa ii faci pe plac unui barbat si sa il faci sa se simta atras de tine sunt doua lucruri care nu merg totdeauna bine mana in mana. Uneori functioneaza, dar alte ori nu. Iar cand lucrurile nu merg bine in acea relatie, o femeie sofisticata stie intotdeauna ce sa aleaga. PE EA INSASI.

Un articol via www.howtogettheguy.com

* Autorii proiectului „How to Get The Guy” sunt fratii Stephen Hussey si Matthew Huseey care mi-au atras atentia recent in social media. Mathew Hussey este de altfel foarte cunoscut in Marea Britanie si i se mai spune si „cel mai de incredere coach pentru femei”. Cartea pe care au scris-o impreuna fratii Hussey - How to Get the Guy, unde trateaza subiectul relatiilor romantice, a devenit curand un best-seller si le-a adus faima internationala.

Il puteti urmari pe Mathew Hussey, care se prezinta mai mult si in fata reflectoarelor pe Facebook:

https://www.facebook.com/CoachMatthewHussey/

Iar pe Stephen pe Twitter: https://twitter.com/stephenhhussey


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri