Cum sa traiesti o viata plina de sens chiar avand putin... 15 lectii de viata minimaliste de la Joshua Fields Millburn

4 Iulie 2017 publicat în Lifestyle 41 share-uri

Afla de la un expert international cum sa aplici arta minimalismului in viata de zi cu zi astfel incat aceasta sa capete sens si sa te faca sa te simti implinit(a) si fericit(a):

9. Schimbarea inseamna evolutie. Ne dorim cu totii alte rezultate in vietile noastre si cu toate acestea cei mai multi dintre noi nu vor schimbare in vietile lor. Schimbarea inseamna nesiguranta si nesiguranta inseamna disconfort si disconfortul nu este amuzant deloc. Dar cand invatam sa ne bucuram de procesul schimbarii – cand alegem sa privim nesiguranta drept varietate – atunci ajungem sa culegem toate recompensele schimbarii. Acesta este modul in care evoluam.

10. Sensul vietii. A oferi inseamna a trai. Cea mai buna modalitate de a trai o viata valoroasa este simpla: continua sa evoluezi ca individ si contribuie si la evolutia altor oameni intr-un mod plin de sens. Evolutie si contributie; acesta este sensul vietii.

11. A pretinde ca suntem perfecti nu ne face perfecti. Nu sunt perfect si nu o sa fiu niciodata. Fac greseli, iau decizii proaste si uneori esuez. Ma impiedic, cad. Sunt om – o traista plina cu de toate, intuneric si lumina – asa cum esti si tu. Iar tu esti un om frumos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Îți doresc timp…

12. Durerea poate fi utila, dar nu si suferinta. Durerea ne lasa sa stim ca ceva este gresit: ea ne indica ca trebuie sa schimbam ceea ce facem. Cu toate acestea, suferinta este o alegere si putem alege sa oprim suferinta, sa invatam o lectie din durere si sa mergem mai departe cu vietile noastre.

13. Neincrederea in tine insuti ucide. Persoana care te impiedica din a face tot ce vrei sa faci, persoana care te opreste din a fi in totalitate liber, persoana care te opreste din a fi sanatos, fericit si pasionat – acea persoana esti chiar tu.

14. Fericirea nu este de vanzare. Nu putem cumpara fericirea si cu toate acestea rascolim raioanele de magazine, rafturile si pagini pe eBay pentru a cauta ceva mai mult, ceva pentru a umple golul. Lucrurile nu ne vor face fericiti, cel putin nu pe termen lung. In cel mai bun caz, lucrurile materiale ne vor linisti temporar. In cel mai rau caz, ele ne vor distruge vietile: ne vor lasa goi pe dinauntru, depresivi, ne vor lasa chiar mai singuri decat eram – singuri intr-o mare de lucruri fara valoare. Adevarul este ca vom muri cu totii si a ne umple mormintele cu bunuri si comori nu ne va salva de la aceasta realitate.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

15. Nu trebuie ca toata lumea sa te placa. Toti vrem sa fim iubiti – este un instinct specific mamiferelor – insa nu putem evalua fiecare relatie in acelasi mod si prin urmare nu te poti astepta ca toata lumea sa te iubeasca la fel. Viata nu functioneaza astfel. Prietenul meu Julien Smith spunea in eseul “The complete guide to not giving a fuck”: “Cand oamenii nu te plac, in realitate nu se intampla nimic. Lumea nu se sfarseste. Nu ii simti ca iti rasufla in ceafa. De fapt, cu cat mai mult ii ignori si iti vezi de treaba lor, cu atat mai bine iti este.”

Sursa: www.theminimalists.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri