Stilul nu se poate cumpara sau vinde. Dar se poate invata. Stilul nu are pret, insa este extrem de pretuit. Stilul nu tine cont de ani. Stilul nu inseamna sa-ti ascunzi defectele, dar nici sa le ignori. Pur si simplu sa le constientizezi, iar ceilalti sa le accepte ca pe ceva normal.

Stilul inseamna constientizarea propriei valori si raportarea acesteia, selectiv, la lumea materiala. Stilul reprezinta o strigare a individualitatii si acceptarea diferentelor din noi.

Stilul inseamna a-ti cunoaste defectele si calitatile pentru a le accentua pe ultimele, dar nu a le nega pe primele. Stilul reprezinta o expresie a caracterului si a spiritului proprii, a convingerii ca o femeie are dreptul sa fie luata in seama, ca merita sa fie luata in seama si ca se poate face remarcata atunci cand este luata in seama.

Stilul respinge sabloanele, presupunand o existenta individualizata. Stilul poate insemna orice, atat timp cat aduce prospetime, noutate. Ceva diferit. Ceva vechi. Ceva nou. Ceva care sa semene cu femeia care il exprima.

Stilul inseamna democratie si libertate in sensul in care acorda fiecarei femei dreptul de a-si dezvolta o identitate unica, de a se manifesta unic prin felul in care se pune in valoare, se evalueaza, se corecteaza, se dezvolta, se perfectioneza.

Stilul este simplitate, dar insotita de atitudine. Uneori de extravaganta.

Stilul este democratic, insa are si o latura aristocrata, regala. Ii individualizeaza pe cei cu stil de cei al caror fel de a fi denota pragmatism si functionalitate. Stilul ii anunta pe cei din jur ca posesorii sai au un simt al individualitatii bine dezvoltat si ca de ei singuri depinde afirmarea acesteia.

Stilul inseamna inteligenta deoarece necesita o buna cunoastere a propriei persoane si o incercare oermanenta de a afla altceva nou despre sine. Stilul nu dezvaluie niciodata totul despre o persoana intr-un anumit moment si doar printr-o singura tinuta, chiar daca asa lasa impresia. Stilul este prea complex, ca sa fie limitat si unitar. Este surprinzator. Uneori neasteptat

Stilul inseamna optimism, optimism ridicat la rangul de vizibilitate. Stilul presupune ca tu sa le arati celor din jur ca esti o persoana care prezinta interes pentru ei, ca ei prezinta interes pentru tine, ca viata in sine prezinta interes si ca datoria ta, prin vestimentatie si stil, este de a-ti declara interesul fata de tot.

Stilul inseamna asumarea anumitor riscuri, fara a te schimba in mod ridical si fara a scoate in evidenta anumite aspecte care nu te reprezinta. Pe scurt, stilul este de fapt o trambulina spre autoevolutia personala, spre frumusete, spre a fi si a arata lumii ca esti, spre acceptare si spre constientizarea propriei valori si a insemnatatii celorlalti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri