ghid pentru o viaţă împlinită

Top 10 locuri cu cea mai inalta vibratie spirituala de pe Planeta

Exista locuri in lume cunoscute pentru vibratia lor energetica inalta. Cei care locuiesc sau ajung pe aceste meleaguri vorbesc despre o conexiune profunda cu Divinitatea si capacitatea acestor locuri de a-i conecta la esenta si fericire pura.

1. Varful Kailash in Tibet

Acest munte are o semnificatie importanta pentru doua religii – budism si hinduism. Exista numeroase legende cu privire la acest loc. Se mai spune ca este „casa zeilor” si ca o ascensiune pana in vaful acestui munte poate sa provoace o experienta spirituala profunda.

Kailash, Tibet

Foto: Wikimedia

2. Rila – Bulgaria

Aceasta regiune muntoasa din tara vecina, Bulgaria, este considerata a fi unul dintre centrii energetici ai lumii. Locurile din jurul lacului Rila sunt incarcate de o vibratie foarte inalta. Benisa Duno, un maestru spiritual al sexolului XX a ales sa traiasca in aceasta regiune.

Rila – Bulgaria

Foto: Pexels

Rila

Ritual cosmic la Rila; Foto Pixabay

3. Machu Pichu – Peru

Machu Pichu este cunoscut ca fiind unul dintre locurile cu cea mai inalta vibratie. Machu Pichu canalizeaza o energie inalta iar oamenii care ajung pe aceste meleaguri experimenteaza senzatii care par sa nu apartina acestei lumi.

Machu Pichu – Peru

Foto: Pexels

4. Socotra

Socotra este un arhipeleag format din patru insule care se afla in Oceanul Indian. Peisajul, flora si fauna acestor insule par desprinse din filme SF despre viata pe alte planete. Energia acestor locuri pune in legatura sufletul uman cu intreg Cosmosul.


Foto: Flickr/ Rod Waddington

Citeste mai departe >>>

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Top 10 locuri cu cea mai inalta vibratie spirituala de pe Planeta.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.