Exista locuri in lume cunoscute pentru vibratia lor energetica inalta. Cei care locuiesc sau ajung pe aceste meleaguri vorbesc despre o conexiune profunda cu Divinitatea si capacitatea acestor locuri de a-i conecta la esenta si fericire pura.

1. Varful Kailash in Tibet

Acest munte are o semnificatie importanta pentru doua religii – budism si hinduism. Exista numeroase legende cu privire la acest loc. Se mai spune ca este „casa zeilor” si ca o ascensiune pana in vaful acestui munte poate sa provoace o experienta spirituala profunda.


Foto: Wikimedia

2. Rila – Bulgaria

Aceasta regiune muntoasa din tara vecina, Bulgaria, este considerata a fi unul dintre centrii energetici ai lumii. Locurile din jurul lacului Rila sunt incarcate de o vibratie foarte inalta. Benisa Duno, un maestru spiritual al sexolului XX a ales sa traiasca in aceasta regiune.

Foto: Pexels

Ritual cosmic la Rila; Foto Pixabay

3. Machu Pichu – Peru

Machu Pichu este cunoscut ca fiind unul dintre locurile cu cea mai inalta vibratie. Machu Pichu canalizeaza o energie inalta iar oamenii care ajung pe aceste meleaguri experimenteaza senzatii care par sa nu apartina acestei lumi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Foto: Pexels

4. Socotra

Socotra este un arhipeleag format din patru insule care se afla in Oceanul Indian. Peisajul, flora si fauna acestor insule par desprinse din filme SF despre viata pe alte planete. Energia acestor locuri pune in legatura sufletul uman cu intreg Cosmosul.


Foto: Flickr/ Rod Waddington

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri