Exista locuri in lume cunoscute pentru vibratia lor energetica inalta. Cei care locuiesc sau ajung pe aceste meleaguri vorbesc despre o conexiune profunda cu Divinitatea si capacitatea acestor locuri de a-i conecta la esenta si fericire pura.

5. Podisul Uluru – Australia

Localizat in centrul continetului, Uluru este centrul spiritual al Australiei. Legendele spun ca acest loc este o sursa de energie iar localnicii numesc aceasta energie Tiukurpa (Moment de Visare). Triburile care traiau in jurul platoului au lasat multe povestiri despre aceasta energie magica. In continuare exista credinta ca, daca strabate aceste locuri, un om are viziuni spirituale.

Foto: Wikimedia

6. Insula Pastelui

Acest loc este unul dintre cele mai izolate din lume si este casa unor statui uriase despre care oamenii de stiinta nu sunt inca pregatiti sa dea vreun raspuns. Cine a construit aceste statui? Nu stim… In general, insula Pastelui este un adevarat mister – casa acestor imense statui, unele dintre ele neterminatea unui sat ceremonial cu 53 de case de piatra fara ferestre si multe alte curiozitati despre care nu stim nimic. Insula Pastelui ramane un mare mister. Un alt mare mister il reprezinta Buricul Pamantului, o piatra circulara aflata aici si despre care se crede ca ar ascunde secretele Universului, un obiect natural care colecteaza cele mai inalte energii spirituale de pe Planeta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Foto: Flickr/ henrykkcheung

7. Sanctuarul Belintash - Bulgaria

Platoul stancos oglindeste in anumite portiuni, harta stelara. Se crede ca in trecut, acest loc reprezenta un loc de aterizare al navelor apartinand unor civilizatii stelare. Exista chiar si o legenda care spune ca aici si-ar fi ancorat vasul Noe, dupa marele potop pe care l-a infruntat.

De asemenea, aici avea loc un ritual dedicat zeului trac Sabazius. Acest podis era sfat pentru traci. Multi oameni care au ajuns aici, au povestit ca au avut experiente paranormale.

Foto: Wikimedia

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri