12:04, 12 Aprilie 2017 publicat în Lifestyle 29 share-uri

Pulseaza tineretea, frumusetea, fericirea si stralucirea - stralucirea sufletelor pe chipul oamenilor. Nu cred sa mai fi vazut atat de multi oameni frumosi pe metru patrat. E o desfatare, e o binecuvantare.

Caleidoscopul de azi e culoarea oamenilor amestecata cu zambetul lor si frumusetea exuberanta. Este blandete, iubire peste tot, de parca am patruns cu toti in tara fermecata a unui basm pe care il traiam in povestile traite in copilarie.

Cum poti sa nu crezi ca visele nu-s realitatea franca, daca traiesti zile ca cea de azi?

Citeste si:
Căderea părului după Covid. Există un tratament cu adevărat eficient!
Căderea părului după Covid....

Cum te poti indoi de bucurie si reusita, de implinire si prietenie cand zile ca astea te zguduie cu trairile lor ajutandu-te sa intelegi ca poti spune MULTUMESC si BINECUVANTEZ momentele cand sunt atat de fericit(a).

M-am intrebat de multe ori de ce iubim frumusetea si ce ne atrage la ea? Si cum de nu am denumi uratul frumos si frumosul urat? Care sunt princiipile care ne fac sa cotam ceva a fi frumos si ceva a fi urat?

Citeste si:
Festive Roses - un look premium de primăvară by SABON
Festive Roses - un look...

Oare nu e ca atunci cand incepi sa cunosti ceva sau pe cineva si realizezi ca e mult mai mult decat ce ai vazut la inceput, ca e mult mai frumos si mai bun decat l-ai perceput!? Oare nu asa e si cu frumosul si uratul!?

Doar de atatea ori ajungi sa ii vezi atat de urati pe oamenii frumosi, dupa ce ii cunosti indeaproape, la fel cum oamenii pe care i-ai cotat ca urati si apropiindu-te de ei, cunoscandu-i, a disparut dintr-o data toata uratenia aceea de suprafata si a ramas doar frumusetea care venea de undeva si infrumusetea si exteriorul

Ciudat, nu!? SI totusi atat de simplu. Cunosti, iubesti, intelegi, vezi frumosul.

Daca ai da azi timp timpului, ce ai vrea sa obtii in schimb?

* Un articol de Alexandra Serban

Foto homepage: Iakov Kalinin /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri