Cele 10 Reguli despre Dragoste ale doctorului G: Iubirea inseamna sa inveti in permanenta despre celalalt

7 Martie 2017 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Dragostea inseamna sa inveti in permanenta despre partenerul tau de viata. 10 reguli de urmat in dragoste de la dr. Barton Goldsmith:

6. Pretuiti vremurile bune si unul pe celalalt. Cand faceti acest lucru, este mult mai greu ca momentele dificile si micile probleme zilnice sa va doboare. Cand aveti o legatura puternica, puteti sa radeti de un blocaj in trafic in loc sa il lasati sa va frustreze.

Foto: nd3000 / Shutterstock

7. A accepta faptul ca incercati amandoi sa faceti tot ce va sta in putinta, indiferent de ce aveti de facut, creste de fapt dragostea unuia pentru celalalt. A te simti acceptat de partenerul tau iti imbunatateste viata si iti da puterea de care ai nevoie pentru a rezolva probleme noi sau dificile.

8. Nu iti exclude niciodata partenerul si nu il injosi. Cand te retragi din relatia voastra sau spui ceva degradant persoanei cu care iti imparti viata, acest lucru slabeste legatura dintre voi. Nu exista niciun motiv pentru care doi oameni care se iubesc unul pe celalalt sa nu poata colabora pentru a trece impreuna prin supararile normale ale vietii intr-un mod pozitiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

9. Ai incredere ca partenerul tau iti asigura spatele. Da, poate ca ai fost dezamagita o data sau de doua ori, insa respectul a crescut si va cunoasteti bine unul pe celalalt. Daca nu aveti 100% incredere unul in celalalt, este timpul sa incepeti.

10. Nu este niciodata prea tarziu sa aveti o relatie fericita, puternica si iubitoare. Indiferent de situatiile prin care ati trecut, inca exista optiunea ca tu sa fii de acord cu un nou inceput.

Sursa: www.psychologytoday.com

Foto homepage: goodluz / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri