26 Ianuarie 2017 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Traim intr-o lume provocatoare din toate punctele de vedere si astfel este imperativ sa ne cautam repere importante. Este important sa cultivam intelepciunea si deschiderea fata de idei care ne pot face lumea interioara mai frumoasa.

5. Lectie contenporana de intelepciune: Nu ii lasa pe ceilalti sa te defineasca

"Cand oamenii iti spun cine sunt, crede-i. Dar cand ei incearca sa iti spuna cine esti, nu ii crede", ne sfatuia marea poeta, memorialista si activista Maya Angelou.

Tu esti singurul custode al integritatii tale, al sistemului tau de valori, al drumului tau. Iar presupunerile si sugestiile pe care ti le fac cei care nu te inteleg cu adevarat te tin pe loc si te indeparteaza de idealurile tale. Ceea ce cred altii nu are legatura cu tine, ci doar cu ei insisi.

6. Lectie contenporana de intelepciune: Suntem oameni, nu masini! Meritam sa ne bucuram de viata

Traim intr-o cultura care masoara valoarea noastra ca fiinte umane in functie de eficienta, castiguri sau abilitatea de a performa una si alta.

Acest cult al productivitatii ne domina si il slavim pe un altar pe care nu il chestionam si facem acest lucru zilnic, lasandu-l sa ne jefuiasca de puterea de a ne bucura si de a simti incantare in fata de miracolului vietii. Nu uita sa te bucuri de viata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Foto: Pexels

7. Lectie contenporana de intelepciune: Cauta ideile si oamenii care iti inalta spiritul!

Care sunt acei oameni, care sunt acele idei care te-au influentat in formarea ta, care ti-au dat aripi sa mergi mai departe, care te-au inspirat si definit? Gaseste-i, agata-te de spiritul lor minunat si revino la ei ori de cate ori ai nevoie.

O idee via BrainPickings

Foto homepage: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri