24 Noiembrie 2016 publicat în Lifestyle 58 share-uri

Au fost oameni care ne-au iubit cu sinceritate, au fost altii care ne-au ranit profund si ne-au sfaramat inimile. Au fost oameni care au vazut fiecare frumusete de pe pamant inflorind in noi. Uitandu-ne inapoi, putem sa vedem fiecare urma pe care au last-o acesti oameni in noi. Putem sa vedem ca suntem interconectati si ca depindem unii de ceilalti in evolutia noastra.

Ei sunt cele mai importante intalniri in vietile noastre, pentru ca ne ajuta sa evoluam!

Acesti oameni apar in vietile noastre pentru a ne ajuta sa ne cunoastem mai bine. Sunt acei oameni care ne ne invata sa fim mai buni cu noi insine si cu ceilalti; ei ne amintesc sa ne intoarcem pe drumul dragostei adevarate.

1. Oameni care ne arata realitatea din alte perspective

Avem tendinta de a-i respinge foarte ferm pe acesti oameni, in exact aceeasi masura in care ei ne atrag irezistibil. Realitatea este multi-perspectivala, dar mintile noastre sunt obisnuite cu o singura grila de interpretare. Iar atunci cand in viata noastra apar oameni care ne provoaca modul obisnuit de a fi, avem tendinta de a-i respinge, de a ne revolta, de a ne infuria, exact in aceeasi masura in care acesti oameni ne atrag si ne fascineaza.

Ei par sa apartina unei lumi exotice, pe care noi am vrea sa o cunoastem, dar ii opunem rezistenta. Sunt oameni care ne provoaca ADEVARUL si sistemele de valori. Sunt oameni care apar ca sa ne ajute sa evoluam si sa vindecam aspecte ale vietii noastre prin posibilitatea pe care ne-o ofera de a vedea si "altfel", de a gasi astfel solutii diferite la problemele pe care le avem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Foto: Pexels

"O problema nu poate fi rezolvata de la acelasi nivel de constiinta care a creat-o", spunea Albert Einstein
Pentru multi dintre noi, aparitia acestor oameni in vietile noastre face sens cu mult mai tarziu, uneori este vorba despre ani, atunci cand suntem pregatiti sa renuntam la ego si sa acceptam si alte variante. Asa se intampla ca abia atunci intelegem care a fost rolul aparitiei unor astfel de oameni in lumea noastra, este momentul cand ne gandim la ei cu drag si le multumim ca au existat.


Citeste mai departe despre cele 3 tipologii de oameni de care apar in viata cu un scop >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri