Cele 3 trepte ale evolutiei spirituale: 3 tipologii de oameni care ne apar in viata cu un scop!

12:11, 24 Noiembrie 2016 publicat în Lifestyle443 share-uri

Au fost oameni care ne-au iubit cu sinceritate, au fost altii care ne-au ranit profund si ne-au sfaramat inimile. Au fost oameni care au vazut fiecare frumusete de pe pamant inflorind in noi. Uitandu-ne inapoi, putem sa vedem fiecare urma pe care au last-o acesti oameni in noi. Putem sa vedem ca suntem interconectati si ca depindem unii de ceilalti in evolutia noastra.

2. Oameni care ne oglindesc frumusetea

Sunt acei oameni cu care de obicei avem o legatura foarte stransa inca din primele clipe. Ei recunosc in noi aspecte familiare si placute, asa cum noi recunoastem in ei aspecte familiare si placute. De fapt ne oglindim unii pe ceilalti frumusetea. Nu se spune degeaba: „Spune-mi cu cine esti prieten, ca sa iti spun cine esti.”

Este vorba adesea despre sufletele noastre pereche. Pot fi profesori care recunosc in noi inteligenta si potentialul, pot fi prieteni foarte buni care recunosc in noi sensibilitatea si curajul, pot fi frati si surori, pot fi persoane pe care le-am intalnit chiar si numai pentru cateva ore intr-o calatorie cu trenul, dar fata de care am simtit o conectare placuta si confortabila, fiindca pur si simplu paream sa vorbim acceasi limba a sufletului.

Citeste si:
Testul Arborelui Genealogic: Din ce origini provii?
Testul Arborelui Genealogic:...

Foto: Pexels

Ori de cate ori iti apar astfel de oameni in viata, invata sa te vezi prin ei! Valoarea si frumusetea pe care tu o vezi in ei, este de fapt frumusetea care exista in tine, iar ei sunt o provocare ca tu ar trebui sa inveti sa te iubesti si sa te apreciezi.

Citeste si:
Limbajul trupului - Ghid de decodare a semnelor non-verbale ale...
Limbajul trupului - Ghid de...

Citeste mai departe despre cele 3 tipologii de oameni de care apar in viata cu un scop >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri