In palma sunt inscriptionate si relatiile de dragoste pe care le stabilim de-a lungul vietii si chiar gradul de compatibilitate fizica si emotionala cu persoana pe care sustinem ca o iubim. Doresti sa afli daca tu si partenerul tau de viata sunteti suflete si trupuri pereche? Doresti sa afli daca sunteti compatibili din punct de vedere sexual? Inainte de toate, priveste bine propriile palme, iar ulterior examineaza-le atent si pe ale partenerului. Citeste informatiile prezentate mai jos si vei vedea ca multe dintre tainele sexualitatii si ale intimitatii cuplului din care faci parte iti vor fi dezvaluite.

Chiromantia a devenit mai mult decat o joaca de-a ghicitelea si de-a intuitia pornind de la liniile si formele pe care le deslusim in palma. Este o adevarata arta in ale carei taine nu oricine are acces. Iti trebuie o intuitie grozava, putina magie, o buna cunoastere a caracterului si a psihologiei umane, anumite cunostinte si informatii specifice acestui domeniu. Bazandu-te pe toate acestea, pornind de la o atenta examinare a mainii poti descifra sufletul, viitorul unei persoane si gradul de compatibilitate cu o alta.

Dupa o incursiune in lumea fascinanta a chiromantiei, am descoperit lucruri noi si interesante. Spre exemplu, in palma sunt inscriptionate si relatiile de dragoste pe care le stabilim de-a lungul vietii si chiar gradul de compatibilitate fizica si emotionala cu persoana pe care sustinem ca o iubim. Doresti sa afli daca tu si partenerul tau de viata sunteti suflete si trupuri pereche? Doresti sa afli daca sunteti compatibili din punct de vedere sexual? Inainte de toate, priveste bine propriile palmele si maini, iar apoi examineaza-le cu atentie si pe ale partenerului. Citeste informatiile prezentate mai jos si vei vedea ca multe dintre tainele sexualitatii si ale intimitatii cuplului din care faci parte iti vor fi dezvaluite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Compatibilitate in functie de semnul mainii (aer, apa, foc, pamant)


Compatibilitatea sexuala reprezinta pentru un cuplu un subiect pe baza caruia se pot spune multe. Stim cu totii insa cat de important este acest aspect pentru bunul mers al unei relatii, pentru intensitatea sentimentelor si pentru mentinerea pasiunii si a romantismului intr-o relatie pentru o perioada cat mai indelungata de timp. In chiromantie, se spune si se crede ca forma mainilor are un impact decisiv asupra acestui aspect. Asadar, din punct de vedere al formei mainilor, exista 4 tipuri de maini: de foc, de apa, de aer, de pamant.

Palmele mainilor de pamant sunt de forma patrata, cu degete mici si scurte si apartin temperamentului pragmatic si realist, palmele mainilor de foc sunt lungi, cu degete scurte si sunt specifice unei personalitati dinamice si pasionale. De pe alta parte, palmele mainilor de aer au o forma patrata, cu degete lungi si caracterizeaza temperamentele intelectuale, iar palmele mainilor de apa sunt alungite, cu degete lungi si fine si apartin temperamantelor nestatornice si sensibile. Conform artei descifrarii tainelor palmelor, persoanele care au acelasi tip de palma sunt compatibile din mai multe puncte de vedere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri