In palma sunt inscriptionate si relatiile de dragoste pe care le stabilim de-a lungul vietii si chiar gradul de compatibilitate fizica si emotionala cu persoana pe care sustinem ca o iubim. Doresti sa afli daca tu si partenerul tau de viata sunteti suflete si trupuri pereche? Doresti sa afli daca sunteti compatibili din punct de vedere sexual? Inainte de toate, priveste bine propriile palme, iar ulterior examineaza-le atent si pe ale partenerului. Citeste informatiile prezentate mai jos si vei vedea ca multe dintre tainele sexualitatii si ale intimitatii cuplului din care faci parte iti vor fi dezvaluite.

Spre exemplu, daca tu si partenerul tau aveti amandoi maini de foc, acesta reprezinta un semn bun pentru voi caci insemna ca aveti temperamente partial asemanatoare si sanse mari de compatibilitate. Focul si pamantul nu se inteleg caci focul parjoleste pamantul, iar focul si aerul de potrivesc de minune, aerul ajutand la intetirea si cresterea in intensitate a focului. Focul si apa nu sunt compatibile, caci apa potoleste si stinge flacara focului. Pe de alta parte, pamantul si aerul sunt compatibilile 80%, iar pamantul si apa pot dezvolta o relatie armonioasa daca exista intelegere si iubire. Despre aer si apa se spune ca vor da nastere unei relatii monotone si plictisitoare, fara foc. Ambele elemente sunt vitale existentei, insa mai degraba separat decat impreuna.

Degetul mare reprezinta vointa pe care o detine fiecare dintre noi, forta vitala proprie. Pentru ca doua persoane sa fie compatibile si sa devina suflete pereche, ar trebuie sa aiba degetele mari oarecum asemanatoare. In cuplul in care unul dintre parteneri are degetul mare, puternic si gros, iar celalalt partener scurt si flexibil, exista o relatie nesatisfacatoare caci cel de-al doilea partener il va domina pe celalalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

In schimb, daca ambii parteneri au degetul mare puternic si ferm inseamna ca aceasta relatie va fi una reusita daca se fac multe compromisuri deoarece avem de-a face cu doua personalitati la fel de puternice. Cei doi vor avea ce invata unul de la celalalt, insa in final fiecare din cei doi va trebui sa mai lase de la sine si sa se adapteze celuilalt. Daca ambii parteneri au degetele mari subtiri si flexibile, acest lucru indica o sexualitate pronuntata a celor doi si un grad de compatibilitate mediu. Ambii parteneri au o personalitate flexibila si sunt dispusi sa renunte la propria persoana pentru a o multumi pe cealalta. In acest tip de relatie vor interveni anumite probleme ce tin in mod exclusiv de dificultatea luarii de decizii importante pentru cuplu.

Muntele lui Venus -Daca te uiti atent in palma, vei vedea ca muntele lui Venus se afla la radacina degetului mare. Aceasta portiune din palma semnifica centrul voluptatii si al placerilor trupesti, precum si al comportamentului emotional, indicand sexualitatea unei persoane. Daca intre cei doi parteneri ai cuplului exista un grad mare de potrivire erotica si sentimentala, uitandu-te la palmele celor doi vei observa ca dimensiunea portiunii aflate sub degetul mare este aproape identica (inaltimea muntelui si gradul de definire al acestuia sunt asemanatoare).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri