22 Noiembrie 2016 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Ce e zambetul? Si cum apare? De ce? Zambet de om si zambet de copil, zambet de animalut si zambete de stele - pentru vise, pentru povesti inopinate de iubire si la fel de inopinat destramat...

Daca as scrie azi, as vrea sa transform cuvintele in potiune magica la care fiecare sa aiba acces ca sa se poate infrupta din zambetele in exces atunci cand au nervi sau zile proaste, atunci cand nu gasesc solutii sau pur si simplu cand caldura unor brate nu e. Sa ia potiunea magica de zambete si sa le lase pe toate la fundul unui sac ce sa devina invizibil- un sac posac, care sa dispara ca prin farmec la un zambet clar si inseninat.

Imbracate in alb- de vrei zambete bine-primite
Si-n galben daca te anima soarele de vara si ti-e dor de gadilitul razelor lui.
Ia zambet in culoare albastra cand ti-e dor de petrecerile stralucite de Craciun
Si franjuri care sa te de dezgoleasca de limitari si sa te imbrace in zambetul nebun al emotiilor ce pocnesc sumar in miez nebun de noapte, de vara si de soapte.

Azi, zambetul e tot ce poate fi mai bun!

Hraneste, iarta, implineste, desface, imbraca si topeste de gargauni conditiile ce ne trimit la spitale de nebuni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Asa ca trage-te de colturile gurii, dezveleste-ti dintii, fa ochii mici ca la chinezi si lasa hohotele de ras sa izbucneasca si sa ii molipseasca si pe cei ce-s taciturni.

De luni, putin asa, sa fim cu totii mai nebuni!

* un articol de Alexandra Serban

Foto: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri