Uneori e nevoie sa faci niste mici modificari in mediul tau pentru a-ti da un restart si pentru a te regasi pe tine insati. Poti face asta cu niste schimbari mici, dar cu impact puternic.

Spatiul in care ne petrecem timpul are un impact deosebit asupra felului in care decurge viata noastra. Este un fapt pe care il putem observa zi de zi in propriile noastre vieti si, cu cat intelegem mai bine impactul pe care il are mediul asupra noastra, cu atat mai bine putem controla influenta pe care o are asupra noastra. Daca faci schimbarile potrivite, vei putea observa cum vei avea mai multa energie, vei trece peste blocajele emotionale si vei dormi mai bine, se arata intr-un articol de pe mindbodygreen.com.

Iata, asadar, cum iti poti schimba viata cu ajutorul catorva lucruri din casa:

1. Gaseste locul din casa unde petreci cel mai mult timp si lucreaza la el

Unde iti petreci cel mai mult timp in casa? Cel mai probabil in living. Este locul unde te relaxezi dupa o zi stresanta, locul unde familia intreaga se aduna pentru a viziona un film sau pentru a urmari o emisiune la televizor. Este si locul unde ne petrecem timpul cu musafirii care ne calca pragul si una dintre camerele ale carei decor iti influenteaza enorm starea de spirit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

In living trebuie sa creezi locul unde sa te simti cu adevarat acasa. Imagineaza-ti cum vor arata serile tale, cand ajungi obosita acasa, iei cina si apoi te scufunzi in una dintre aceste canapele cu un ceai fierbinte o revista, o carte sau in compania unui film cu adevarat bun.

2. Fa din dormitorul tau un adevarat templu al relaxarii totale

In dormitor, cel mai important obiect de mobilier este patul. De el depinde calitatea somnului tau, despre care cu totii stim ca este vitala pentru o stare generala buna si pentru un organism puternic. Schimba patul din dormitor impreuna cu salteaua si vei vedea diferenta inca din prima noapte de odihna adevarata.

Cand te trezesti bine odihnita, relaxata si fara dureri de spate sau de gat, ziua ta este, desigur, una mult mai buna. Poti sa uiti de letargia de dimineata, de starea de spirit care lasa de dorit si de irascibilitatea specifice diminetilor de dupa o noapte agitata.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

3. Bucura-te din plin de energia pe care ti-o da lumina

Schimba draperiile din casa ta in asa fel incat sa lasi in incapere cat mai multa lumina naturala. Lumina este echivalentul energiei pozitive si te va ajuta sa te simti mai bine, sa te concentrezi si sa te bucuri de fiecare zi. Este vitala pentru starea ta si e atat de usor sa o lasi sa intre in casa, incat ar fi pacat sa te privezi de asa un dar al naturii.

4. Indeparteaza tot ce te iti strica dispozitia si aduna energii negative

Aglomeratia din locuinta ta iti imprima o stare de spirit negativa. De asemenea, lucrurile pe care nu le folosesti aduna energii negative. Una dintre primele schimbari recomandate in filozofia Feng-Shui este curatarea casei si eliberarea ei de lucrurile inutile. Mai mult decat atat, conform acestei filozofii, energia pozitiva nu poate circula libera in locuinta, daca aceasta este foarte aglomerata, asa ca odata ce iti vei elibera casa, iti vei elibera si mintea.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

5. Adauga putina culoare in casa si in mintea ta

Culorile au putere foarte mare asupra mintii noastre. Ele ne pot ajuta sa ne concentram sau, dimpotriva, ne pot defocusa. Nu folosi culori inchise, acestea dau senzatia unui spatiu mai mic si mai intunecat si pot fi apasatoare. Opteaza, in schimb, pentru nuante mai deschise, pastelate si folosite in echilibru cu intreaga casa.

Oricat de mult iti place o anumita culoare, este important sa o echilibrezi folosind si alte nuante, poate chiar alb. Nu este recomandat ca intreaga casa sa fie decorata intr-o singura nuanta. Pentru dormitor, de pilda, poti folosi cu incredere o nuanta de albastru, in vreme ce in bucatarie poti sa mergi pe rosu. In living, galbenul este o culoare foarte potrivita, iar pentru birou se potriveste verdele.

In final, iti propunem un exercitiu menit sa te convinga cat de importante sunt aceste schimbari. Inchide ochii si gandeste-te la o locuinta decorata dupa gusturile tale, fara compromisuri. Nu-i asa ca doar gandul la ea te face sa zambesti? Ei bine, acum e foarte simplu sa-ti dai seama cum ar arata zilele tale dupa aceste schimbari: mult mai vesele.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Principiile de bază ale mașinii CNC RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Sursa foto: Monkey Business Images/Shutterstock, Kaspars Grinvalds/Shutterstock, Nenad Aksic/Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri