Aceasta povestioara cu talc circula in diverse forme in universul nostru online. Noi am vrea sa o facem cunoscuta acelora care nu au aflat-o inca, pentru ca ne vorbeste asa de frumos despre ce inseamna a avea incredere in noi insine. Iar cand noi stim ca avem valoare, cu siguranta vom gasi oameni care sa ne aprecieze cu adevarat.

...o poveste care iti reda increderea in tine!


“De unde ai aceasta piatra nepretuita?”
– a intrebat el. “Chiar daca as vinde intreaga lume si toata viata mea, nu as avea banii necesari pentru a cumpara aceasta minunatie.” – a adaugat.
Uimit si confuz, omul a revenit la Dumnezeu si i-a spus ce s-a intamplat.

Sursa: Giphy

“Acum, Doamne, spune-mi… cat valoreaza viata mea?”

Dumnezeu i-a spus: “Raspunsurile pe care le-ai primit de la vanzatorul de portocale, vanzatorul de legume, bijutier si vanzatorul de pietre pretioase explica valoarea vietii noastre. Ai putea fi o piatra pretioasa, chiar nepretuita, dar oamenii te vor aprecia in functie de nivelul lor de informatii, de increderea pe care o au in tine, de motivatia lor, de ambitia si riscul pe care si-l asuma in relatia cu tine. Dar nu te teme, cu siguranta vei gasi pe cineva care isi da va seama de adevarata ta valoare.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

~ Autor necunoscut ~


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri