16 Noiembrie 2016 publicat în Lifestyle 26 share-uri

Daca simti ca de ceva vreme esti mereu indispusa, o mica schimbare in casa ar putea sa-ti readuca echilibrul de care ai nevoie.

Acasa este locul unde ne reincarcam bateriile dupa o zi stresanta, unde ne regasim pe noi insene si unde grijile se risipesc. Pentru ca petreci mare parte din viata ta acolo, este evident ca felul in care este decorata are un impact enorm asupra starii tale. Lucrurile pe care le alegi pentru casa ta influenteaza in mare masura felul in care te simti, la nivel subconstient. Odata ce stii care sunt acestea, detii cu adevarat controlul, asa ca iti aratam noi mai jos care sunt ele.

1. Il tratezi cu indiferenta, insa este printre cele mai importante obiecte din casa ta

Unde petreci cel mai mult timp in locuinta ta? Daca esti ca majoritatea persoanelor, cel mai probabil raspunsul tau la aceasta intrebare este dormitorul – cele opt ore de somn plus cateva ore inainte de culcare si dimineata devreme. Ei bine, aici se gaseste si unul dintre cele mai importante lucruri din casa ta, cel care iti influenteaza si sanatatea fizica, dar si sanatatea psihica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Este vorba despre pat, desigur. Cand ai parte de nopti cu adevarat odihnitoare, ai parte si de zile cu adevarat bune, in care esti energica, vesela si te concentrezi foarte bine. Iti poti imagina cum te-ai odihni daca ai avea o astfel de mobila de dormitor? E evident ca ar arata cu totul altfel noptile, diminetile si zilele tale in general. Nu poate fi decat o adevarata placere sa te asezi seara in unul dintre paturile acelea, pur si simplu vei simti cum se risipesc toate grijile si fiecare centimetru din corpul tau se relaxeaza.



2. Esentiala pentru puterea ta de concentrare

Un alt lucru extrem de important pentru felul in care te simti de-a lungul intregii zile este lumina din casa. Corpurile de iluminat pe care le alegi pentru fiecare camera sunt in masura sa te ajute sau sa te afecteze. Cert este ca nu trebuie sa ai in toate camerele acelasi tip de lumina. Clasica lustra din mijlocul tavanului nu este solutia ideala pentru starea ta.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Pentru dormitor, alege un corp de iluminat principal, dar cu o lumina slaba (un singur bec este suficient) si doua lampi de noptiera. In bucatarie, alege sa amplasezi spoturi chiar deasupra blatului de lucru, in living, pe langa lumina principala, amplaseaza si un lampadar in unul dintre colturile camerei.

3. Factorul care da tonul atmosferei din casa

Unul dintre cei mai importanti factori pentru starea ta de spirit este culoarea predominanta in casa ta. Foloseste puterea culorilor in casa ta si bucura-te de starea pe care ti-o vor da. Culorile au fost utilizate si in terapie, pentru a trata unele probleme de sanatate. Alege albastru deschis pentru dormitor, rosu sau verde pentru birou sau living, galben pentru bucatarie.

Daca nu vrei sa vopsesti peretii, poti sa te folosesti de draperii sau covoare pentru a imprima energia unei culori intr-o camera.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Cele mai încurajatoare citate despre succes 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

4. E nevoie de el in orice casa, diferenta se va simti imediat

Daca inca nu ai colt verde in casa, e cazul sa amenajezi unul. Plantele verzi, cu frunze mari, sunt cele mai potrivite pentru a realiza un colt inverzit in casa ta. Ele purifica aerul si iti curata casa de energii negative (daca le ingrijesti in mod corespunzator) si trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine.

Cu siguranta, in timp ce parcurgeai scurta lista de mai sus, vizualizai casa ta modificata in functie de lucrurile enumerate de noi. Nu-i asa ca numai gandul la aceste schimbari te-a facut sa te simti mai bine? E limpede, asadar, ca odata ce vei trece la fapte, vei avea numai de castigat. In definitiv, nu faci astfel de modificari in fiecare zi, asa ca meriti pe deplin.

Sursa foto: Alliance/Shutterstock, Halfpoint/Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri