Horoscop: Legea Atractiei pentru fiecare zodie

12:07, 27 Iulie 2016 publicat în Lifestyle2283 share-uri

Legea atractiei se refera la faptul ca atragem in vietile noastre oameni, situatii, intamplari care ne reprezinta, care oglindesc aspecte din noi insine – ganduri, vise, dorinte, aspiratii, pasiuni.

Rac

Persoanele nascute in zodia rac sunt persoane empatice si deschise spre compasiune ceea ce inseamna ca Legea Atractiei functioneaza foarte bine pentru voi in toate chestiunile legate de relatiile inter-personale.

Cu toate acestea, uneori aveti o atitudine ezitanta in a va exprima adevaratul sine in fata celorlalti si trebuie sa intelegeti ca prin autenticitate transmiteti cel mai clar mesaj Universului, pentru ca acesta sa te ajute sa va indeplinesti orice proiectie.

Citeste si:
Sindromul Peter Pan la maturitate
Sindromul Peter Pan la...

 
 

Leu

Persoanele nascute in luna august au o personalitate puternica. Stiu foarte clar ceea ce isi doresc, astfel incat este aproape imposibil sa ii opresti pe oamenii acestia din indeplinirea telurilor pe care le au. Una dintre marile provocari pe cae le aveti insa este aceea de a rezista impulsului de a gandi prea mult asupra situatiilor pe care le traversati.

Citeste si:
Manual de utilizare a creierului. Profu’ minții, Paul Olteanu Fain...
Manual de utilizare a...

Legea Atractiei functioneaza cel mai bine atunci cand invatam sa ne eliberam din stransoarea mentala, avand incredere in ritmul perfect al vietii.

Fecioara

Aceste persoane au standarde inalte si vor si ca cei din jurul lor mai ales cei apropiati sa le atinga. Sunt persoane care se inconjoara de oameni speciali care corespund ideii lor despre moralitate si reprezinta un sistem de valori bine definit. Aceasta capacitate de selectie ii ajuta pe acest oameni sa atraga intamplari, situatii si oameni benefici in vietile lor.

Totusi, provocarea persoanelor nascute in aceasta zodie este aceea de a fi in contact cu propria valoare. Auto-compasiune va ajuta sa va descoperiti potentialul real si sa folositi Legea Atractie spre a va atinge cele mai inalte performante in viata.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri