19 Mai 2016 publicat în Lifestyle 8 share-uri

Intelegand ca tot ceea ce este in jurul nostru este energie, intelegem si ce trebuie sa facem pentru a ne schimba vibratiile si pentru a atrage in vietile noastre persoana mult dorita. Daca si tu te numeri printre acele persoane care isi doresc o relatie deosebita alaturi de o persoana speciala, urmeaza sfaturile lui Judith Orloff.

Legea No.4: Sa dai din inima genereaza abundenta

Sa dai din suflet ar trebui sa te faca sa te simti bine. Sa dai din suflet iti largeste capacitatea de a fi mult mai iubitoare - „dai pentru placerea de a da”, asteptand nimic in schimb. Pe de alta parte, daruirea co-dependenta este generata de un complex al martiriului; te face sa dai uneori din obligatie, sau fiindca in subconstient iti doresti sa obtii ceva in schimb, ceea ce iti creeaza o senzatie de sfarseala, ce te face sa te simti neapreciat si neimportant.

Trebuie sa oferi din motive care te energizeaza. Iata cateva strategii care te vor ajuta sa generezi vibratii frumoase pentru tine si pentru cel care primeste.
- Ofera spontan. Oricand e un momemt bun de a oferi.
- Ofera anonim. Cel mai bun mod de a te face pe tine sa te simti mia bine, este sa il faci pe altul sa se simta mai bine.

Foloseste aceste legi pentru a mobiliza tandrete si excelenta in relatiile tale. Empatic spune „nu” la orice iti pare a nu fi „pe sufletul tau”. Bucura-te de orice succes. Bucura-te chiar si de cel mai mic triumf. Aceasta este arta de a trai pozitiv.

Foto: By AntonenkoS/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri