Lise Bourbeau si-a inceput specializarea in metafizica in urma cu 20 de ani. In timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, incepand din 1982, cu mai mult de 15,000 de persoane. A ajutat un mare numar de participanti la cursurile ei sa gaseasca adevaratele cauze ale afectiunilor si ale bolilor de care sufereau.

In acelasi timp, a avut ocazia sa verifice fundamentele teoretice ale cercetarilor sale, observand numarul mare de insanatosiri produse. Cartea "Corpul tau iti spune: Iubeste-te"!, descrie bolile dintr-o perspectiva metafizica.

Cartea poate fi achizitionata dn libraria online Elefant.ro

Iti recomandam aceasta carte si mai departe, via www.ecoutetoncorps.com, iti prezentam modul prin care Lise Bourbeau descrie 5 dintre cele mai cunoscute boli:

1. Dureri, inflamatii si alte probleme cu gatul

Foto: Shutterstock; GlebStock

Blocaj fizic

Gatul joaca un rol esential in timpul vorbitului, respiratiei, inghitirii.

Blocaj emotional

Zona gatului joaca un multiplu rol fiziologic. Daca ai dureri in aceasta zona, acompaniate de dificultati de respiratie, aceasta semnifica simbolic dificultatea de a trai viata cu usurinta. Poate simti anumite restrictii, sub presiune sau gatuit si in incapacitatea de a spune sau a face ceva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Durerea din timpul inghitirii este modul prin care corpul iti atrage atentia asupra unei persoane sau situatii pe care nu o poti inghiti. Este posibil ca aceasta sa aiba legatura cu o trauma emotionala din trecut peste care nu ai avut puterea de a trece sau pur si simplu nu poti sa suporti atitudinea pe care cineva o are fata de tine. Inflamarea la nivelul gatului reprezinta furia suprimata si agresieunea indreptata catre tine insuti. Te afli cumva in rolul de victima?

Blocaj mental

Gatul reprezinta centrul creativitatii, este imperativ sa iti dai permisiunea de a deveni creatorul sau creatoarea propriei vieti si sa iti traiesti viata asa cum vrei sa o traiesti. Invata sa accepti deschis si cu iubire ceea ce creezi sau ai creat pana acum. Atunci vei fi gata sa te conectezi cu propria-ti individualitate. Lise Bourbeau da un exemplu din propria viata si este foarte interesant sa il mentionam si in acest articol:

SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

„Am avut o durere de gat intr-un moment foarte inoportun. Abia incepusem o serie de aparitii publice care urmau sa aiba loc pentru 5 aile. Acest lucru insemna o supra-epuzizare la nivel de munca, de vreme ce venea peste alte angajamente pe care le aveam. Eu am crezut ca este modul prin care corpul meu imi spune ca mi-am asumat prea multe. In realitate, corpul meu imi reamintea ca eu am fost cea care a planuit acest itinerariu si ca trebuia sa imi asum intreaga responsabilitate. Am decis sa merg mai departe si sa tin acele seminarii din perspectiva iubirii si acceptarii. Durerea de gat a disparut curand si am putut face fata programului incarcat.”

Este de asemenea interesant sa notam faptul ca gatul faciliteaza conexiunea dintre inima si cap, iar in termeni metafizici, intre iubirea de sine si Eu sunt. Cand iti creezi viata in acord cu adevaratele tale nevoi, te conectezi cu Eu sunt-ul tau si deschizi canalele abundentei.

Foto: Shutterstock.com; wavebreakmedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri