12:05, 2 Mai 2016 publicat în Lifestyle 715 share-uri

5 lectii de la parintele catolic Pat Connor, preot de peste 50 de ani:

Intr-un articol publicat in revista Yourtango.com, editorul Steph Auteri face cunoscute cititorilor sai lectii pretioase de dragoste pe care le-a invatat de la parintele Pat Connor, preot de peste 50 de ani. Sunt sfaturi de viata pe care preotul catolic le expune si in cartea „Whom Not to Marry: Time-Tested Advice from a Higher Authority” („Cu cine sa nu te casatoresti: Sfaturi care au trecut proba timpului”). Asadar, sintetizand ideile prezentate de parintele Pat Connor in cartea sa, Steph Auteri ne dezvaluie care sunt in viziunea preotului cele 5 atribuite pe care ar trebui sa le regasim in barbatul alaturi de care am decis sa ne petrecem restul vietii.

Preotul Pat Connor: Sotul potrivit ar trebui...

via www.yourtango.com

Citeste si:
Despre Suferință ca 'cea mai mare dovadă a dragostei lui Dumnezeu'
Despre Suferință ca \'cea mai...

1. Ar trebui sa te faca sa te simti bine in privinta propriei persoane

Foto: Taiga / Shutterstock.com

Face comentarii pasive/ agresive vizavi de obiceiurile tale alimentare? Se baga cu forta in alegerile tale vestimentare? Te umileste in fata prietenilor si a familiei doar de dragul de a rade? Daca esti cu cineva care iti faramiteaza incet incet increderea ta de sine, pentru dragostea lui Dumnezeu, fugi. Meriti mai mult de atat. Meriti pe cineva care sa te faca sa te simti afectuoasa, protejata, frumoasa si uimitoare, desteapta si implinita… iubita.

Citeste si:
Lecții de curaj și supraviețuire de la Tina Turner
Lecții de curaj și...

2. Ar trebui sa isi asume responsabilitatea pentru actiunile sale si sa stie cum sa isi ceara scuze.

Cearta este sanatoasa. Certurile forteaza ambele jumatati ale unui cuplu sa indrepte acele lucruri care ii fac sa se simta nefericiti in relatia lor, determinandu-i sa faca lucrurile bine. Insa daca o singura persoana trebuie sa castige intotdeauna sau insista intotdeauna sa creada ca nu a gresit, atunci nu exista loc pentru imbunatatire si cealalta jumatate a cuplului va ajunge in cele din urma plina de resentimente. Nu este cea mai sanatoasa fundatie pe care sa construiesti o relatie.

3. Ar trebui sa se inteleaga cu prietenii si cu familia ta.

Daca un barbat este in dezacord cu cei care sunt importanti pentru tine, a-ti lega viata ta de el va conduce doar la mai multa agitatie de-a lungul drumului. Dimpotriva, daca un barbat pare ca se intelege bine cu persoanele cu care ii faci cunostinta inseamna ca este probabil un barbat care merita pastrat. O asemenea naturalete sociala poate fi un semn ca este relaxat si nepretentios, cald si prietenos, deschis sa faca oamenii din viata ta parte si din a lui.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri