5 Martie 2009 publicat în Lifestyle 417 share-uri

In traditia populara romaneasca, faptul ca ne-am nascut intr-o anumita luna a anului nu reprezinta o simpla coincidenta. Asa ne-a fost scris, asa ne-au harazit ursitoarele. Sub nicio forma nu te poti impotrivi destinului. Sistemul stravechi de descifrare a personalitatii unei persoane este unul intuitiv si bazat pe un ascutit spirit de observatie. Iata asadar care sunt cele 12 zodii-luni ale horoscopului romanesc si principalele trasaturi ale acestora:

Zodia Scorpiei (cei nascuti in luna lui noiembrie, luna lui Brumar) –Nativul Scorpie pune intotdeauna raul in fata si se lupta cu raul din el. Se casatoreste de timpuriu si exista o foarte mare posibilitate ca mai tarziu sa regrete decizia luata. Este predispus spre avaritie, dragoste trupeasca, inselaciune si risipe. Nu stiu cum sa fie credincios si are o predispozitie spre maladiile sexuale. Vrea ca totul in viata sa danseze dupa cum canta el, insa de multe ori canta fals si tare. Va avea oarecare reusite in viata si multe dintre acestea sunt legate de castiguri neasteptate.

Zodia Arcasului (cei nascuti in luna decembrie, luna lui Undrea) -Despre cei care au venit pe lume in luna lui Undrea, luna careia i se mai spune si “luna sfanta”, se spune ca sunt binecuvantati de Dumnezeu. Au venit pe lume pentru a-si duce la implinire norocul. Daca nu au sansa in iubire, atunci au pe celelalte planuri. Luna lui Undrea aduce prosperitate, sanatate, prietenii pe viata, multumire sociala si satisfactii personale. Femeile vor fi voluptoase, barbatii impetuosi. Si unii si altii vor avea un fizic frumos si un chip placut. Sunt chibzuiti, rabdatori, hotarati, au o minte limpede si o inima mare. Impart voie buna si veselie in jurul lor. Vor avea o viata frumoasa si lina, fara framantari prea mari si evenimente care sa le zdruncine crezurile si existenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri