Invata arta seductiei in sezonul rece de la femeile care imblanzesc temperaturile cu minus, rusoaicele:

Daca vrei sa concurezi cu frumusetea rapitoare a rusoaicelor care i-au inspirat unii dintre cei mai renumiti scriitori ai tuturor timpurilor, trebuie sa uiti de geaca de fas si de manusile cu un deget.

Iarna este sezonul in care stilul tau vestimentar are de suferit, daca nu tii cont de niste sfaturi simple. E destul de dificil sa gasesti un echilibru cand singurele variante pe care le cunosti sunt fie sa te infofolesti si sa arati ca un om de zapada umflat, fie sa umbli imbracata subtire ca pentru a seduce barbatii si...pneumonia.

Invata arta seductiei in sezonul rece de la femeile care imblanzesc temperaturile cu minus, rusoaicele:

1. O alura de printesa a zapezii

O haina de blana are un farmec aparte: are o nota primitiva, care te duce cu gandul la supravietuire si natura, in vreme ce respira prin toti porii lux si eleganta regala. Iar rusoaicele stiu asta, motiv pentru care piata de haine de blana din Rusia este cea mai mare din lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Daca nu ai purtat niciodata o haina de blana, fie ea naturala sau ecologica, trebuie sa stii ca cele mai seducatoare sunt cele care urmeaza indeaproape liniile corpului, in special cele care pun in evidenta talia. De pe overland.com poti afla tot ce trebuie sa stii inainte sa iti cumperi prima haina de blana. Un pont romanesc: vezi ca exista outleturi fizice si online care vand haine de blana la preturi care concureaza cu cel al listei saptamanale de cumparaturi de la supermarket.

2. Adio ochelari aburiti

Afara este frig, porti ochelari de vedere. Cum intri undeva la cald, cum iti spulberi orice sansa sa fii perceputa ca o femeie seducatoare, cand primul tau reflex este sa gasesti un punct de sprijin si sa scormonesti prin geanta (de multe ori mare si cu de toate) dupa tocul de ochelari si batista din microfibre.

Uita de situatia asta total neplacuta cu o pereche de lentile de contact. Potrivit lensa.ro, un site specializat in lentile de contact, prin comparatie cu ochelarii de vedere, lentilele ofera o vedere periferica mai buna, nu absorb umezeala si fac fata cu brio condensului si inclusiv transpiratiei. Rusoaicele pun mare pret pe cum arata, de aceea cele mai multe aleg lentile colorate cu dioptrii si profita de situatie pentru a avea culoarea ochilor pe care si-au dorit-o dintotdeauna.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

3. Dresuri de calitate si fuste scurte

Fa-ti programarea aceea la cosmetica si scoate-ti picioarele sa umble fine si nestingherite prin frig. O pereche de dresuri destepte te vor face sa vrei sa iesi in fiecare zi la plimbare. Termice, modelatoare si rezistente, acestea sunt caracteristicile dresurilor care te vor face sa te indragostesti de cum arati iarna in fusta, cand toata lumea este infofolita ca la Polul Nord.

Mai multe despre cele mai calduroase dresuri au scris editorii de la instyle.com. Un pont inspirational: rusoiacele ar asorta o fusta scurta cu o haina de blana colorata si cu o pereche de botine cu toc care creeaza efectul de picioare de fotomodel.

Yuliya Zakalyukina, fotografiata de Adam Katz Sinding in Moscova

Surse foto: le21eme.com, dollarphotoclub.com, pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri