10 Noiembrie 2015 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Ti s-a intamplat si tie sa vezi numere reptitive? Cu siguranta te-ai intrebat de ce se intampla acest lucru. Cand eram copii, aceste stranii sincronicitati erau stimulent pentru joaca: '11:11, pune-ti o dorinta!', dar poate ca undeva, acolo exista un adevar profund al acestui joc. Data de 11.11.2015 este considerata a fi o zi importanta. Veti afla de ce.

Foto: Shutterstock.com; Rashevska Nataliia

Foto homepage: Shutterstock.com; Coffeemill

Flacarile Gemene vibreaza la un nivel mai inalt decat Sufletele gemene. Potrivit mitologiei, Flacarile Gemene au fost create din aceeasi sursa de energie care a fost separata in doua suflete. Aceste suflete vor calatori pe Pamant pentru a invata dualitatea si lectiile vietii si se vor reincarna de mai multe ori, cu aceeasi dorinta foarte puternica de a se cauta unul pe celalalt. Cand iti intalnesti flacara geamana, ai acea senzatie a intoarcerii acasa.

Cand vedem 11:11, poate sa insemne si ca Flacara noastra Geamana este pregatita sa apara in viata noastra. In astfel de momente, devenim mult mai atenti la energiile subtile din jurul nostru si la firul invizibil care ne leaga pe toti si pe toate.

Cel mai important, atunci cand vedem 11:11 este sa fim atenti la semnele care ne sunt transmise in acea perioada si la visele pe care le avem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Sa aveti o zi frumoasa in data de 11.11.2015!

* Acest articol propune perspective noi despre care se vorbeste in intreaga lume, iar acceptarea acestora depinde de gradul fiecaruia de deschidere. Totusi, avem libertatea de a chestiona si de a cauta in permanenta raspunsuri cu privinta la lucrurile care nu isi gasesc explicatii rationale, dar care se petrec adesea in jurul nostru.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri