, 30 Noiembrie -0001 publicat în Lifestyle 251 share-uri

Conexiunea dintre sufletele surori este una speciala, iar iubirea dintre aceste suflete este profunda si pe viata. Fiindca ele au fost impreuna intr-o alta viata si au facut parte din aceeasi familie sufleteasca, iubindu-se pur si neconditionat.

Nu isi doreste sa se casatoreasca sau sa aiba copii cu tine si iti ofera o altfel de iubire fata de cea pe care o primesti de la un partener de viata, insa sora ta de suflet iti cunoaste sufletul, te intelege si te sprijina ca nimeni altcineva pe lumea aceasta. Conexiunea dintre sufletele surori este una cu adevarat speciala, iar iubirea dintre aceste suflete este profunda si pe viata. Fiindca ele au fost impreuna intr-o alta viata si au facut parte din aceeasi familie sufleteasca, iubindu-se pur si neconditionat.

Intr-un articol aparut in publicatia overthemoonmag.com, Martha Tara Lee, fondator si sexolog clinician in cadrul Eros Coaching, ne face cunoscute 10 semne care ne pot indica daca ne-am cunoscut sufletul sora in aceasta viata. Martha Lee este expert si doctor in sexualitatea umana.

Martha Tara Lee: 10 semne ca esti cu sora ta de suflet

Foto: pixabay.com

1. Ai stiut pur si simplu, inca din ziua in care ai intalnit aceasta persoana, ca viata ta nu va mai fi niciodata la fel (intr-un sens bun).

2. Ai realizat ca poti avea incredere in ea in totalitate, iar aceasta incredere s-a adancit odata cu trecerea timpului.

3. Va completati una pe cealalta din interior catre exterior, in modul cel mai frumos si armonios.

4. Daca esti singura la parinti, iti doresti sa fi putut fi sora ta naturala. Chiar daca ai alte surori, tot iti doresti sa fi fost sora ta naturala.

5. Va numiti una pe cealalta surori chiar daca toata lumea din jurul vostru stie ca nu sunteti de-adevaratelea surori.

6. Va inspirati una pe cealalta sa fiti versiunea cea mai buna a ceea ce puteti fi. Va incurajati una pe cealalta sa atingeti stelele. Vreti sa fiti acolo una pentru cealalta pentru a atenua durerea oricarei caderi.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri