Daca te simti pregatita sa iti reformezi viata, dar ai nevoie de un mic imbold pentru a merge mai departe, iata cateva trucuri care iti vor insufleti relatia cu tine insati:

7. Hraneste-ti corpul!

Arunca o privire la ceea ce mananci si modul in care aceasta iti influenteaza starea de spirit si nivelurile de energie. Poti incerca sa tii un jurnal alimentar, pentru a observa si elimina anumite tipare nesanatoase. Hidrateaza-te corespunzator si hraneste-te cu mancaruri sanatoase provenind din surse controlate, pentru a te simti bine atat in interior, cat si in exterior.

8. Hraneste-ti sufletul!

Fie ca apartii unei comunitati religioase sau nu, afla ce anume iti hraneste sufletul. Poate fi vorba de meditatie, yoga, poate lectura unei carti bune sau o plimbare in natura.

9. Programeaza o zi doar pentru tine

Nu spune nimeni ca trebuie sa astepti pana la ziua ta. Alege cel putin o zi pe luna doar pentru tine si sufletul tau. Goleste-ti agenda pentru ziua respectiva si fa tot ceea ce iti doreste inima. O sedinta de shopping, o vizita la spa, un film vazut cu prietenele cele mai bune, o sedinta de Pilates. Te vei simti atat de odihnita si revigorata, incat vei dori sa faci din asta un obicei saptamanal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

10. Incheie ziua cu un zambet

Atunci cand te pregatesti de culcare, rezerva-ti un moment si priveste-te in oglinda. Ofera-ti un zambet si reaminteste-ti cat de incredibila esti. Ai facut tot ce tine de tine pentru a te pune pe tine in prim-plan astazi, iar maine este o noua zi si o noua oportunitate pentru a exersa iubirea de sine.

de Ramona A.

Foto homepage: PathDoc / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri