2 Iulie 2015 publicat în Lifestyle 8745 share-uri

Nu va "taiati" radacinile, veti suferi mult energetic si spiritual. Parintii sunt veriga energetica de baza. Chiar daca au gresit fundamental fata de noi, sunt parintii nostri - o veriga energetica solida pe care, oricat de mult te-ai chinui s-o tai definitiv, nu vei reusi s-o "anihilezi" niciodata.

Multi se pozitioneaza in victime incercand sa arate, demonstrativ, ce copii buni sunt ei si ce parinti ticalosi au. Stati linistiti, am facut si eu acest lucru. Asa cum nu m-a ajutat pe mine, n-o sa va ajute nici pe voi. Cu cat suferiti mai mult, va victimizati si va lamentati in stanga si-n dreapta, cu atat mai mult ii incarcati "nota" de plata parintelui vostru... si nu este ortodox.. Acceptarea si iertarea venite din inima restabilesc echilibrul.

Sunt lectiile voastre de viata...eu am incercat sa trag un semnal, impartasindu-v-o pe a mea. Nu va ''taiati" radacinile, veti suferi mult energetic si spiritual.

Am uitat sa va spun esentialul! Multe dintre voi nu reusesc sa-si intemeieze o familie (sau au probleme grave cu partenerul de viata) din cauza faptului ca isi blameaza si isi agreseaza inconstient tatal. Atrag parteneri nepotriviti, pe masura conflictului lor energetic "la radacina". Rezolvati acest aspect si veti ramane uimite :).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Alina este autoarea Revistei "Normal despre Paranormal”, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com .

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Albert a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

O puteti citi pe Alina si pe Facebook: Revista Normal despre Paranormal

Foto homepage: conexiune parinti, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri