Vine un moment in viata unei femei, de obicei cand are o varsta mijlocie… un moment cand aceasta femeie trebuie sa faca o alegere...

Fiecare persoana care vreodata ti-a aratat bunatate – o pui intr-un dosar al dovezilor bune. (Fiindca atunci cand ai fost tradata de o persoana, nu ai fost trdata de toata lumea; a fost cineva, intr-un anumit moment, care ti-a aratat bunatate… chiar daca a fost si pentru o singura zi. Chiar daca a fost si pentru 5 minute in autobuz.)

Fiecare act de generozitate pe care l-ai primit sau la care ai fost martora, sau la care ai participat – pune-l in acel dosar si agata-te de el.

Fiecare farama de noroc care ti s-a intamplat – chiar si daca a fost sa gasesti un banut pe strada – pune-l in portofel si spune MULTUMESC.

Fiecare moment de fericre pe care ai avut ocazia sa il traiesti – pastreaza-l. Strange fiecare dovada a faptului ca viata ARE sens. Si chiar daca nicio paradigma standard despre sensul vietii (un cult religios de exemplu) nu merge pentru tine - atunci creeaza-ti propriul sens.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Ia toate acele dovezi de bunatate si pune-le in barca ta de salvare si navigheaza cu acea barca departe, catre LUMINA. Si, mai ales, in mod absolut si categoric, refuza sa devii trista, indiferent ce ai patit. Lasa asta celorlalti. Poate ca dupa toate cate ti s-au intamplat, ai spune: „Inocenta mea a disparut. NU voi mai fi niciodat la fel.”

Este adevarat. Nu vei mai fi niciodata la fel.
Dar este posibil sa fii mult MAI BINE.
Si depinde de tine.

Aceste cuvinte au fost notate de Elisabeth Gilbert pe Pagina ei de Facebook

Iti recomandam si:

Top inteligent: Cele mai importante 10 scriitoare contemporane pe care trebuie sa le citesti!

De ce ii parasesc femeile pe barbatii pe care ii iubesc

Iubirea nu e ceea ce crezi! Cele 5 tipuri de iubire dupa Erich Fromm


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri