O colectie in care am adunat cele mai bune si savuroase legi ale lui Murphy legate de parenting. Sunt legi care circula in lumea internetului, legi pe care mamici si tatici din lumea intreaga le-au experimentat pe propria piele.

15. Copiii vor fi entuziasmati sa il vada pe Mos craciun pana in momentul real al intalnirii cand se poarta de parca ai incerca sa ii imprietenesti cu diavolul.

16. Un copil nu va varsa niciodata nimic pe o podea deja murdara.

Foto: Copil, Funny via Shutterstock

17. Copilul tau raceste sau se imbolnaveste intotdeauna cand sunt vacantele planificate.

18. Chiar in momentul in care vrei sa prinzi un moment memorabil si pui mana pe camera video sa filmezi, copilul tau a trecut deja la alte lucruri.

19. Doar cand ajungi la capatul rabdarii si esti gata sa ii “omori”, cei mici devin brusc cele mai dulci creaturi de pe pamant. De fiecare data atunci.

20. Daca intampini probleme in a fi bagat in seama de copilul tau, stai jos si prefa-te ca esti linistit.

21. Daca fiica ta te-a rugat cu insistenta sa o lasi sa faca cursuri de balet, in ziua in care o inscrii la cursuri si le platesti, va dori sa faca ore de gimnastica.

22. Daca spui cuiva ca bebelusul tau doarme mereu dupa-amiaza, nu va mai dormi niciodata dupa-amiaza.

23. Vacanta de vara este acel moment in care parintii realizeaza ca profesorii nu sunt suficient de bine platiti.

24. In singura zi in care se intampla ca micutul tau sa isi doreasca sa manance broccoli, se intampla sa nu ai deloc in casa.

25. Singura data cand prichindelul asculta si iti copiaza comportamentul este atunci cand spui “La naiba, mi-am uitat cheile!”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri