2015 poate fi un an al castigurilor uimitoare si al realizarilor incredibile, dar si al prosperitatii si al abundentei financiare daca stii cum sa profiti de vibratia puternica a unui an universal 8!

8 face parte dintr-o triada de manifestare 2 – 4 – 8, purtand cu sine capacitatea de a depasi obstacolele. 2015 este un an care invita in mod imperios la ACTIUNE si ne invita deopotriva sa ne urmam dorintele interioare si visurile noastre intr-un mod practic. 2015 va fi, mai mult decat alti ani, un an materialist, in care accentul va cadea asupra chestiunilor materiale si realiste. Atentie! Este extrem de important sa stiti ce va doriti in acest an caci 2015 este anul in care claritatea intentiilor si lipsa unui scop anume nu fac decat sa va duca… nicaieri.

Foto: Numerologie, cifra 8 via Shutterstock

Este timpul sa actionam, nu sa facem planuri. Este timpul sa ne asumam riscuri si sa constientizam puterea personala care se afla in fiecare din noi. Este timpul sa traim viata din plin, asa cum este ea. Revendica ceea ce este al tau si profita de oportunitati. Acolo unde acestea nu sunt, creeaza-le. Doar plantate in realitatea fizica prin actiune, ideile pot prinde radacini puternice si se pot concretiza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

2015 este un an in care trebuie sa gandim in prezent si in perspectiva, un an in care trebuie sa incetam sa ne mai autovictimizam sau sa lasam lucrurile pe seama norocului si a unei anumite atitudini. Este timpul sa luam atitudine fata de propriile vieti. 2015 solicita efort, intentie si concentrare. Toate continue si permament. Prin urmare, clarifica-ti intentiile si fa-ti-le/ fa-le cunoscute. Planuieste, dar si organizeaza-te. Chiar daca esti o fire mai emotionala, este bine sa lasi emotiile deoparte si sa te lasi antrenat in acest ritm practic, realist, specific lui 2015.

2015 - un an al prosperitatii, al puterii si al castigurilor

2015 este un an benefic recunoasterii, avansarii, realizarilor, dar si al castigurilor financiare. Bineinteles, la fel de bine se pot inregistra si pierderi sau pasi inapoi, insa 8 aduca cu sine rezistenta, mobilitatea si capacitatea de a nu renunta. Nu uitati nici ca in 2015 etica joaca un rol important in toate lucrurile. Atata timp cat veti fi onesti si drepti, veti fi recompensati. La polul opus, daca veti incerca sa obtineti castiguri nemeritate, prin metode ilicite, veti plati consecintele. Cei care au abuzat de putere si bani vor fi nevoiti sa faca fata condamnarilor karmice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri