2015 - Anul Universal al lui 8. Energie Puternica, revanse Karmice, Castiguri materiale!

2015 poate fi un an al castigurilor uimitoare si al realizarilor incredibile, dar si al prosperitatii si al abundentei financiare daca stii cum sa profiti de vibratia puternica a unui an universal 8!

8 are potential financiar si este considerat a fi numarul banilor si al puterii. Daca in anul universal 7 (2014) ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a-ti indeplini visurile, 8 poate aduce cu sine prosperitatea si abundenta, indiferent ca ne referim la cea financiara sau la cea personala. Totodata, 2015 pune accentul si asupra stimei de sine, a a claritatii si a intelepciunii. 2015 ne va invata deopotriva sa fim puternici, dar si prudenti.

La nivel mondial, s-ar putea ca 2015 sa se confrunte cu probleme legate de justitie si dreptate. Exista posibilitatea inmultirii numarului de proteste zilnice in privinta conditiilor de trai. De asemenea, conflictele de putere nu vor fi nici ele putine. Ne aflam in cel de-al optulea an al unui ciclu de 9 ani, iar principala tema a acestui an este legata de responsabilitate, bani, afaceri, carma. 2015 se va concentra si asupra autoritatii si a figurilor de autoritate, dar si asupra puterii (modul in care se foloseste puterea/ se abuzeaza de ea).

Asadar, printre aspectele pozitive ale unui an universal 8 se numara succesul si progresul in chestiuni precum bani /recompense pentru munca prestata. 2015 poate aduce prosperitate atat pentru indivizi, cat si pentru afaceri. De fapt, 2015 este legat puternic si de notiunea de karma (a primi ceea ce meriti pentru actiunile tale), dar si cu legile universale ale atractiei. Se poate totodata spune ca abia acum, in 2015, putem culege cu adevarat ceea ce am semanat in 2008.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri