12 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Black Friday se apropie cu pasi repezi, cu atat mai mult cu cat si anul acesta startul se va da pe 21 noiembrie. De aceea, ti-am pregatit un mic ghid care sa te ajute sa ai parte de o sesiune de cumparaturi online cat mai reusita.

1. Black Friday 2014 - Lista de cumparaturi

Organizarea este cuvantul cheie al acestei zile. Chiar daca, in general, sesiunile noastre de shopping se mai incheie si cu decizii impulsive, e bine ca pentru cea mai mare zi de reduceri din an sa ne pregatim cat mai bine. De aceea, iti sugeram sa iti faci o lista cu produsele pe care vrei sa le achiztionezi de Black Friday, astfel incat sa stii care e magazinul sau magazinele in care vei gasi produsul respectiv.

2. Black Friday 2014 - Magazine preferate

Din nou liste. De data aceasta insa, vorbim de magazinele preferate. Fie ca e vorba de o poseta noua, un ceas pentru iubit, carti pentru o prietena sau o tableta pentru parinti, e bine sa asociezi produsele din lista de cumparaturi cu cel putin 2 sau 3 magazine. De ce nu doar unul? Pentru ca de Black Friday mii de oameni urmaresc cele mai bune oferte, iar stocurile sunt limitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Împreună în arte și simțiri

3. Black Friday 2014 - Super shopper

Preturi promotionale de Black Friday si ofertele foarte bune atrag atentia cumparatorilor online intr-un numar mult mai mare decat intr-o zi obisnuita, astfel ca rapiditatea cu care finalizezi comanda este esentiala. Iti recomandam, dupa ce ai parcurs primii 2 pasi, sa te familiarizezi cu magazinele de la care intentionezi ca achitionezi produse. Arunca o privire atat la produse, cat si la tabelul lor de marimi - acestea pot varia in functie de producator. De asemenea, daca nu ai mai plasat comenzi in trecut la acel magazine online, asigura-te ca ai un cont creat astfel incat sa limitezi timpul de finalizare al achizitiei.

Pentru o lista concentrata a magazinelor online, iti recomanda sa arunci o privire la colegii nostri de la CashOUT, acolo unde vei gasi peste 200 de magazine online.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri