30 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 162 share-uri

Toti isi traiau povestea, bucurandu-se sau varsand lacrimi pentru ce ar fi putut fi. Toti insa, erau legati de un fir invizibil. Lumea intreaga devenise un labirint, un puzzle care avea sa devina o punte adevarata doar atunci cand aveau sa descifreze cu adevarat iubirea.

“Just breathe”, “just breathe”, “just brea..” se auzea incetisor, de undeva din inauntrul ei. Se intreba daca inima inca ii mai bate sau picioarele ii sunt ghidate de ultime sfortari. Cunostea starile astea. Veneau rar, in clipe strategice cand tot optimismul ei nu putea acoperi indoielile. Nu ale ei.

“Just breathe” se auzea din ce in ce mai tare. O vedea pe Christina din Grey’s Anatomy, intinsa pe podeaua camerei, incercand sa inspire si sa expire aerul salvator.

Nu, ea era un om fericit. Optimist. Vesel. Incepuse sa iubeasca viata. De-abia o descoperise, cu frumusetile, iubirile si tristetile ei.

Muzica revenise. Singuratatea trecuse. Ochii isi primira inapoi stralucirea. Mergea la fel de apasat ca inainte, dar stia ca momentul ala avea sa revina. Sa vada oameni iubindu-se, tineri tragand de relatii, copii fericiti, lumi intregi sau doar firimituri de iubire. Isi simtea gandurile prea amestecate pentru a le mai face fata. Era zgomot. Era bine sa fie zgomot, asa nu se mai putea auzi prea mult pe ea. In fata patinoarului o zari pe Antonia, topaind de pe un picior pe altul. Zambetul ei larg o molipsi instant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

- Nu am timp sa stau prea mult, o anunta fata, dar, cum e Craciunul, vreau sa iti daruiesc ceva.

Tanara o privi mirata si, intrucatva ingrijorata. Ea nu era pregatita inca, dar, la o adica, putea pretinde ca unul dintre cadourile deja cumparate era pentru fata. Citindu-i gandurile, prietena ei interveni.
- Nu, Irina, te rog, nu face asta, stii ca ador cadourile tale, o sa astept pana dupa Craciun, cand ne vom intalni din nou, asa ca te rog sa nu improvizezi!

Oameni treceau pe langa cele doua, copiii strigau pe patinoarul din apropiere, masinile goneau si ele pe bulevardul din apropiere, iar cele doua continuau sa se uite complice una la cealalta. Antonia scoase din buzunar un talon patrat, gri albastrui. Isi privi inca o data prietena ca si cum era pe cale sa ii incuviinteze un mare secret.

- Stiu ca nu prea crezi in chestiile astea, dar, crede-ma, functioneaza si iti poate face mult bine. Du-te la ea. In seara asta…

Principiile de bază ale mașinii CNC Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Irina atinse usor hartia creponata, se incrunta, dupa care chipul i se insenina. Facu un pas in lateral, ca si cum s-ar fi temut, insa, in acelasi timp, nici nu voia sa rateze ocazia.

- Hai, Irina, azi la ora 7 ai intalnire cu Maya. O cunosti, ai vazut-o si tu… go, nu mai sta, o sa intarzii.

Foto: Oras iarna, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri