Pe drumul nostru, incercam sa descoperim esenta vietii. Iata care sunt cele 7 adevaruri fundamentale, exprimate de altfel, pe intreg parcursul existentei Omenirii, mai ales de catre textele sacre.

6. Al saselea principiu despre viata si boli

Boala este in sine binefacatoare si are ca obiectiv intoarcerea personalitatii la voia Divina a Sufletului. Si, astfel, putem vedea ca boala poate fi evitata, de vreme ce, daca putem sa intelegem pentru noi insine greselile pe care le facem si sa le indreptam prin mijloace spirituale si mentale, nu mai este nevoie de lectia aspra a suferintei.

Exista doua mari greseli: prima, sa nu onorezi si sa nu te supui directivelor sufletului, iar a doua, sa actionezi impotriva Unitatii. Din cauza celei dintai, fii mereu reticent in a a-I judeca pe ceilalti, fiindca ceea ce este corect pentru cineva, poate fi gresit pentru altcineva.
Asculta-ti mereu Sufletul, mesajul interior divin!

7. Al saptelea principiu despre viata si boli


Boala este mereu, stadiul terminal al unei tulburari mult mai profunde si, pentru a asigura succesul unui tratament, nu trebuie sa ne ocupam doar de rezultatul final, ci trebuie sa indepartam si cauza primara.

Adevaratele boli primordial ale oamenilor sunt defecte ca mandria, cruzimea, ura, narcisismul, ignoranta, instabilitatea, lacomia si fiecare dintre acestea se reveleaza impotriva Unitatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri