Pe drumul nostru, incercam sa descoperim esenta vietii. Iata care sunt cele 7 adevaruri fundamentale, exprimate de altfel, pe intreg parcursul existentei Omenirii, mai ales de catre textele sacre.

Aceste adevaruri fundaentale au fost extrase in urma lecturii cartii Terapia prin Flori, Editura Herald, 2011. Dr. Edward Bach a fost un renumit fizician, bacteorolog si scriitor spiritual. El a dezvoltat mai multe tehnici de terapie alternative, cea mai cunoscuta dintre acestea fiind terapia prin flori.

Dr. Bach pleaca de la premiza ca toate bolile care afecteaza organismul uman au ca origine dezechilibre sufletesti si /sau spirituale. Aceste dezechilibre din plan subtil-energetic provin, dupa el, de la felul eronat al omului modern de a vedea si intelege lucrurile si evenimentele care-l inconjoara, ceea ce aduce cu sine tot felul de stari si comportamente negative: culpabilitate, autodistrugere, invalidare, absenta perspectivelor, neincredere in viitor.

Cele 7 DEVARURI FUNDAMENTALE despre viata si boli

1. Primul adevar fundamental despre viata si boli

Omul are un Suflet care este Sinele sau adevarat - este o Fiinta Divina, Puternica, un Fiu al Creatorului tuturor lucrurilor, iar corpul, desi templul pamantesc al acestui Suflet, nu este decat reflexia cea mai slaba a divinului; Sufletul nostru, Divinitatea noastra care se afla in noi si in jurul nostru, ne ordoneaza vietile asa cum vrea El si in masura in care ii ingaduim, ne indruma, ne protejeaza si ne incurajeaza intotdeauna, atent si bine-facator in a ne conduce in vederea binelui nostru suprem; ca El, Sinele nostru, fiind o scanteie din Cel Atotputernic, este invincibil si nemuritor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Foto: Shutterstock.com; viata, suflet

2. Al doilea adevar fundamental despre viata si boli

Al doilea adevar fundamental este acela ca noi, asa cum ne cunoastem pe lume, suntem personalitati puse aici cu scopul de a dobandi toata cunoasterea si experienta ce pot fi obtinute prin existenta pamanteana, de a ne dezvolta insusiri care ne lipsesc si de a sterge tot ceea ce este rau in noi, avansand astfel catre perfectiunea naturilor noastre.

Foto homepage: Shutterstock.com; viata, univers


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri