Calendar astro-angelic: Te-ai nascut in luna AUGUST? Vezi ce energie angelica iti protejeaza destinul!

12:08, 6 August 2014 publicat în Lifestyle870 share-uri

Citeste calendarul astro-angelic al lui august si, daca te-ai nascut in aceasta luna de vara, vezi ce spune acest lucru despre tine si despre energia angelica care iti protejeaza viata si destinul!

Cei nascuti in perioada 2 - 6 august - ingerul Ierathel

Daca te-ai nascut in perioada 2-6 august, atunci ingerul tau pazitor este Ierathel. Ierathel este un inger al luminii, cel care protejeaza libertatea persoanei pe care o guverneaza, dar o va si feri de minciuni, acuzatii si agresiuni nejustificate, de calomnii sau dusmani. Ierathel este un inger ca iubeste justitia si dreptatea si se va asigura ca le ai de partea ta.


Citeste si:
Pune-ți o dorință (sau 3): De ce suflăm în lumânări la zilele de...
Pune-ți o dorință (sau 3): De...

Foto: Timp, ingeri via Shutterstock

Persoanele protejate de ingerul Ierathel se adapteaza cu usurinta, sunt flexibile si hotarate atunci cand isi doresc cu ardoare sa indeplineasca ceva anume. Ierathel le asigura o soarta buna, dar le da si abilitatea de a crea, de a asimila, de a invata, de a-si manifesta talentul si spiritul de dreptate. Acesti nativi sunt mari iubitori ai pacii si vor urmari sa aiba parte de reusita in viata lor, dar si sa traiasca intr-un mod pasnic, fericit.

Citeste si:
Ce cadouri să cumperi pentru cea mai bună prietenă? 3 idei inspirate 
Ce cadouri să cumperi pentru...

Cei nascuti in perioada 7 -12 august - ingerul Seheiah

Daca te-ai nascut in perioada 7- 12 august, atunci ingerul tau pazitor este Seheiah. Seheiah este ingerul care protejeaza impotriva accidentelor de orice fel, impotriva dezastrelor, impotriva focului si a bolilor, impotriva caderilor si a handicapurilor. El ii ajuta pe cei pe care ii protejeaza sa isi depaseasca cu bine si in siguranta neajunsurile si problemele si sa isi imbunatateasca conditia si starea de sanatate.

Persoanele guvernate de Seheiah au un farmec aparte si un umor fin, ceea ce le face sa fie cu usurinta indragite de ceilalti. Sunt intelepte si prudente si li se cere adesea sfatul caci este unul pertinent, plin de discernamant si judecata clara. Au parte de respectul si admiratia celorlalti si datorita faptului ca in multe situatii ale vietii vor reusi sa se ridice deasupra propriei conditii, evoluand spiritual si mental. Pot avea mai multe talente, in mai multe domenii.

Foto homepage: Femeie inger, Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri