Iti propun sa-ti dezvolti entuziasmul, voia buna si relaxarea pe timp de vara; pentru ca vara merita traita, fie in concediu, fie acasa.

Arminda Arsoi - Expert Garbo

www.arminda.ro

_____________

E vara, e soare si e ploaie. Observ cum orasele din Romania, de la an la an, se populeaza cu straini care le aduc un suflu nou cu iz de relaxare si libertate. Vedem tineri care se plimba pe strazi ca si cum ar fi la mare si danseaza pe malul Begai ca si cum ar fi la cel mai bun festival de muzica la care-au fost vreodata.

Si daca stau sa ma gandesc, realizez ca eu simt libertatea mai puternic atunci cand plec de la mine din oras. Cu toate ca nici aici nu este interzis sa umblu desculta, sa dantuiesc oriunde imi vine sau sa beau o bere la punga in plina strada. “Sindromul festivalului” pare sa ne atace doar atunci cand vizitam un loc nou.

Foto: Relaxare, Shutterstock

Iar cand participam acasa la un eveniment sau la un concert stam cuminti si controlati, nu cumva sa ne vada domnul primar destrabalati. Poate facem si cateva poze ca sa impartasim voia buna cu prietenii de pe retelele sociale, dar vecinilor de la concert cu siguranta nu le aratam entuziasmul nostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Lucrurile merg atat de departe uneori, incat, tot ce e la noi in oras ni se pare fad, neinteresant si ne cuprinde chiar tristetea si lehamitea dupa terminarea concediului.

Si cum paharul are intotdeauna o parte goala si una plina, eu tin sa iti reamintesc astazi despre partea plina. Si iti propun sa treci direct la actiune pentru a-ti dezvolta entuziasmul, voia buna, si relaxarea pe timp de vara; pentru ca vara merita traita, fie in concediu, fie acasa.

Viata e un festival! 5 metoda prin care sa ne bucuram de vara

1. Da muzica tare si danseaza prin casa. Fie ca esti genul care asculti muzica mereu, fie ca ai renuntat sa asculti muzica acasa, vara asta e momentul sa o simti cu adevarat. Da-ti voie sa faci asta acasa, chiar si in lipsa unui festival sau chef. Asculta cate o melodie care te incanta de cateva ori pe zi si danseaza ca si cum nimeni nu te-ar vedea.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

2. Dormi o noapte afara. Ia-ti prietenii, un sac de dormit si gaseste un loc in oras in care sa dormiti nederanjati sub cerul liber. Poate fi pe acoperisul unui bloc, gradina unui vecin sau padurea de la marginea orasului. O experienta de felul acesta in oras poate fi ca o adevarata mica vacanta.

Foto homepage: Fericire, natura via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri