Pe drumul nostru, incercam sa descoperim esenta vietii. Iata care sunt cele 7 adevaruri fundamentale, exprimate de altfel, pe intreg parcursul existentei Omenirii, mai ales de catre textele sacre.

3. Al treilea adevar fundamental despre viata si boli

Trebuie sa intelegem ca scurta noastra existenta, scurta trecere pe acest pamant, pe care o cunoastem drept viata, nu este decat un moment in cursul evolutiei noastre, este ceea ce reprezinta o zi de scoala pentru o viata. Sufletele noastre, care in realitate sunt noi insine, sunt nemuritoare, iar corpurile noastre de care suntem constienti sunt trecatoare, doar ca niste instrumente pe care le folosim ca sa executam o lucrare.

Foto: Shutterstock.com; Unitate, Fiinta divina

4. Al patrulea mare principiu despre viata si boli

Atat timp cat Sufletele si personalitatile noastre sunt in armonie, totul este fericire si pace, fericire si sanatate. Conflictul se naste atunci cand personalitatile noastre ratacesc de la calea stabilita de Suflet, fie din cauza dorintelor noastre lumesti, fie din cauza influentei altora. Acest conflict este cauza principal a bolii si nefericirii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

5. Al cincilea mare principiu despre viata si boli

Este intelegerea Unitatii tuturor lucrurilor, a faptului ca Dragostea este Creatorul tuturor lucrurilor si ca toate cele de care suntem constienti, in toate formele lor infinite sunt o manifestarea a Iubirii, fie ca este vorba dspre o planeta sau o pietricica, o stea ori o pictaura de roua, om sau cea mai joasa forma de viata.

Vedem astfel ca sunt posibile doua mari erori fundamentale: disocierea dintre Sufletele si personalitatile noastre si cruzimea sau rautatea fata de altii, caci acesta este un pacat impotriva Unitatii. Oricare dintre acestea creeaza conflictul, care duce la boala. Intelegerea locului in care facem o greseala (pe care adesea nu il sesizam) si un efort cinstit de a corecta defectul ne va conduce la o viata plina de bucurie, pace si sanatate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri