25 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 50 share-uri

Cand viata iti da nu apa, ci APA FIERBINTE, tu ce faci?

“Care dintre ele esti tu?”, si-a intrebat bunica nepoata. “Cand imprejurarile potrivnice iti ciocane la usa, cum raspunzi? Esti un morcov, un ou sau o boaba de cafea?"

Foto: Fata band cafea, Shutterstock

Gandeste-te la acest lucru: “Care dintre ele sunt eu? Sunt morcovul care pare puternic, insa odata ce ma confrunt cu durerea si imprejurarile potrivnice, ma pierd cu firea si imi pierd puterea? Sunt oul care incepe cu o inima maleabila, insa se schimba odata ce caldura creste? Am avut un spirit fluid, insa dupa o moarte, o despartire, un obstacol financiar sau vreo alta incercare am devenit indarjit si rigid? Sau sunt ca boabele de cafea macinate? Boabele de cafea de fapt schimba apa fierbinte, schimba chiar acea circumstanta care aduce durerea. Cand apa devine fierbinte, elibereaza aroma si parfumul vietii tale. Daca esti precum bobul de cafea, atunci cand lucrurile merg cel mai rau, tu devii mai bun si schimbi situatia din jurul tau. In cele mai intunecate ore si in cele mai grele incercari, te ridici la alt nivel?"

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Tu cum gestionezi problemele si incercarile? Te lasi schimbat de imprejurari sau le aduci viata si gust?

ESTI UN MORCOV, UN OU SAU UN BOB DE CAFEA?

Autor: Necunoscut

Foto homepage: Morcov via Shutterstock, Ou fiert via Shutterstock, Boabe cafea via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri