Natura ne influenteaza in mod puternic atat fizic, cat si psihic. Fie ca ne expunem la razele ultra-violete (UVR), fie ca privim cerul diminetii, fie ca facem o plimbare in padure sau ca inotam in apa marii – natura stimuleaza hormonii si energia din corpul nostru.

Date importante in Calendarul lunii:

26 Iulie 2014 – LUNA Noua

10 august 2014 – LUNA Plina

Luna, care a fost cantata de poeti si artisti din vechi timpuri, provoaca insa o serie de efecte negative asupra mintii umane, efecte ce pot fi explicate atat stiintific cat si spiritual.

De ce avem insomnii in noptile cu Luna plina? De ce ne simtim 'ciudat' cand e Luna noua?

Mai multe echipe de cercetatori au initiat studii ca sa explice efectele noptilor cu luna plina asupra mintii umane si comportamentului. Potrivit fizicii quantice, tot ceea ce exista in Univers - stelele, planetele, satelitii deci si luna, au o anume frecventa. Frecventa pe care o emana luna afecteaza frecventa mintii umane care controleaza sentimentele, emotiile si dorintele noastre. Mintea care functioneaza la nivel constient si subconstient reactioneaza la modul cum este pozitionata luna pe cer.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Foto: Shutterstock.com; luna, mare, luna plina

Neurocercetatorii au recunoscut faptul ca mintea subconstienta controleaza cam 95% din vietile noastre. Mintea subconstienta este locul unde au fost stocate impresiile, amintirile si gandurile noastre acumulate pe parcursul anilor. Frecventele lunii au puterea de a face ca frecventele mintii noastre subconstiente sa vina catre suprafata, in mintea constienta. Mintea noastra subconstienta este populata de amprente necesare dar si nenecesare, amprente pozitive si negative; acestea, odata ajunse in mintea noastra constienta, ne pot face sa ne simtim exasperati, nebuni, nechibzuiti. Iar luna plina provoaca dezvelirea amprentelor stocate in subconstient si astfel, foarte multe persoane reclama faptul ca traiesc senzatii si stari stranii, in zilele cu luna plina si luna noua.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Aceste stari pot fi controlate cu ajutorul observatiei constiente. Ca sa patrunda mecanismele mintii subconstiente, o persoana are nevoie sa isi dezvolte capacitatile de auto-observare.

Luna, Mareele si corpul uman

Luna provoaca fluxul si refluxul apelor pe Pamant. Datorita fortei sale gravitationale, apa este atrasa. Animalele marine au avut dificultati in a se adapta mareelor. Corpul uman este alcatuit in proportie de 80% din apa si este posibil ca luna sa ne influenteze in acelasi mod cum este tulburata apa marii. 33 de adulti voluntari au fost de acord sa participe la un studiu care a demonstrat ca luna influenteaza somul. Cercetatorii au analizat si observat miscarile ochilor si nivelurile de hormoni ale acestor voluntari care au dormit pentru mai multe zile intr-un labortaor.

Foto homepage: Shutterstock.com; luna plina

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri