Specialistii KRUK Romania va ofera cateva sfaturi cu privire la organizarea vacantei de vara, astfel incat sa va bucurati din plin de zilele libere fara a avea batai de cap.

4. Mare grija la cardurile de credit

Daca detii un card de credit, exista tendinta de a opta sa platesti vacanta cu acesta pentru a beneficia de bonusuri, reduceri si rate fara dobanda, desi ai reusit sa economisesti banii necesari pentru calatorie. Este in regula sa profiti de aceste facilitati, dar nu uita ca la data scadenta sa achiti toata suma folosita. Nu incerca sa amani plata cardului de credit, folosind banii economisiti pentru alte nevoi. Dobanzile sunt extrem de costisitoare si te pot duce intr-o spirala a datoriilor.

5. Nu cumpara impulsiv

Parinti, rude, prieteni, tuturor ai vrea sa le cumperi ceva frumos, personalizat, din vacanta. O astfel de cheltuiala impulsiva poate avea un impact decisiv asupra bugetului tau. Astfel, indicat ar fi sa alegi un suvenir care sa evidentieze cat mai bine destinatia aleasa si sa-l oferi celor dragi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

“Vacanta de vara reprezinta o perioada de relaxare, cand planurile noastre de vacanta devin realitate. Tocmai pentru ca avem multe asteptari trebuie sa fim atenti la bugetul personal, fiind important sa-l mentinem echilibrat in pofida tuturor tentatiilor. KRUK Romania incurajeaza comportamentul financiar cumpatat si ii sprijina pe romani sa aleaga calea cea buna pentru evitarea datoriilor. Un buget familial lunar si planificarea cheltuielilor importante sunt modalitati prin care putem evita sa intram in datorii”, a declarat Cosmina Marinescu, Directorul de Operatiuni al KRUK Romania.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri