6 Mai 2014 publicat în Lifestyle 69 share-uri

'Umbra este persoana care ai prefera sa nu fii'. Umbrele noastre detin secretul lui 'cine suntem'. Afla de la Alina Albert cum te poti debloca energetic si cum iti poti schimba viata prin intermediul 'umbrei' .

Umbra sau cheia schimbarii

EXERCITII

” 1. Timp de o saptamana, observati cum ii judecati pe ceilalti. Ori de cate ori sunteti deranjati de comportamentul unei alte persoane, notati pe o hartie trasatura care va deranjeaza la el sau la ea. Scrieti toate parerile pe care le aveti despre oamenii care va sunt foarte apropiati. Aveti grija sa includeti prietenii, familia si colegii de serviciu. Aceasta lista marcheaza inceputul descoperirii aspectelor voastre ascunse. Va veti intoarce la ea atunci cand incepeti procesul de a va asuma umbra.

 

2. Faceti o lista cu sfaturile pe care le dati altor oameni. Ce anume le spuneti altora sa faca pentru a-si imbunatati viata? Ganditi-va daca nu cumva sfaturile pe care le dati altora nu sunt potrivite pentru voi insiva. Uneori, a le spune altor oameni ce sa faca este o modalitate de a ne aminti noua insine ce trebuie sa facem. Constientizati faptul ca sfaturile pe care le dati pot fi un mod de a va aminti voua insiva aceleasi lucruri.”

(Debbie Ford)
 

un articol de Alina Albert expert Garbo

Alina este autoarea Revistei "Normal despre Paranormal”, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com .

Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Albert a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

O puteti citi pe Alina si pe Facebook: Revista Normal despre Paranormal


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri